Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Diaclone REBOOT 新品消息 集中貼

fallout8 發表於 5-7-2022 02:17 PM
其實佢個第一彈代表咩意思?

將隻 robot base 斬件出 ...
如果 1隻 around 1k ... 10件 就 1萬 ...
到低隻 robot base 要搞幾耐先完成呢 ...
Vince 發表於 5-7-2022 07:13 PM
將隻 robot base 斬件出 ...
如果 1隻 around 1k ... 10件 就 1萬 ...
到低隻 robot ...

如果係十五機合體...
諗住買Robot base既師兄準備定銀包乾硬化
fallout8 發表於 5-7-2022 08:42 PM
如果係十五機合體...
諗住買Robot base既師兄準備定銀包乾硬化

最怕中途有乜問題 ...
要俾錢都算,仲玩斬件出,玩件玩具分分鐘要等兩三年,好憎!
當隻Power GV 都咁大隻已經估到大約會咁出
佢一定會加好多玩法落去, 但問題就係好似一場投資賭博咁唔係個個人受
希望會有多啲資料啦, 或者每一Part 唔好太貴
DA-93 Robot-Based Machine Set updated

ダイアクロン DA-93 ロボットベース搭載マシンセット
  • 価格:8,250円(税込)
  • 2022年12月下旬発売予定

PV updated

https://youtu.be/In__DUUo5Iw

Vince 發表於 5-7-2022 09:10 PM
最怕中途有乜問題 ...

買唔到其中一款就GG

Robot Base 比例大少不知會否跟LOGO
約人仔的3倍高
Vince 發表於 6-7-2022 11:27 PM
DA-93 Robot-Based Machine Set updated

ダイアクロン DA-93 ロボットベース搭載マシンセット

其實依隻哈比人同Robot base有咩直接關係?我研究左好耐都參透唔到....
fallout8 發表於 7-7-2022 10:30 PM
其實依隻哈比人同Robot base有咩直接關係?我研究左好耐都參透唔到....

我覺得似係原版入面既配件飛機

Vince 發表於 7-7-2022 10:41 PM
我覺得似係原版入面既配件飛機

咁個機械人塊面係咪就隱藏在其中?
newnov 發表於 8-7-2022 05:52 AM
咁個機械人塊面係咪就隱藏在其中?

我覺得唔會咁美好 law…
我都好想知呢隻DA-93 同Robot Base 有咩關係? 因為我都好期待大基地……
Diaclone DA-93 Robot Base Machine Set 官方 PV 發布

[color=var(--blue-link)]https://youtu.be/yBGoC5A_M0g
日本雜誌介紹 updated