Toysdaily 玩具日報

[詢問] 有冇人同我一樣好憎P Bandai HK D貨成日短時間賣完?

啱啱都買到一隻~
yeung897 發表於 30-5-2016 05:08 PM
.........香港果邊都寫明沒有庫存,f5 有用?澳門果邊就仲訂到。。。。

不嬲港魂搶手貨係用F5黎買...
總之你唔怪麻煩就得...
初回限定!! 發表於 30-5-2016 03:24 PM
我好佩服佢真係好積極咁回覆,仲有無數咁多既理由...
佢用返依D時間同精神去攃...十隻八隻都應該攃得到 ...

大家掃哥, 你真係好煩
大家都係玩家, 你可以話我係個別例子買到, 我都可以話你係個別例子買唔到
方法就講左你知, 仲有師兄CAP埋圖你睇, 你仲想點?
PB一次過可以買咁多隻都係好事, 起碼大戶買夠會停手, 唔駛塞車
我F5一陣就可以輕鬆俾錢
你有本事既都可以買幾十隻去炒, 買唔買到真係睇你自己付出幾多時間, 唔想用時間就俾錢出面買
如果你決定唔買, 就唔好係度扭計, 成個小朋友咁
睇完個post F5左3個字,  孤兒set 依然 out of stock, 我天真左?

F5 呢D野,都好睇咩產品幾...你冇天真,其他人好彩姐  發表於 1-6-2016 02:45 PM
yeung897 發表於 30-5-2016 05:08 PM
.........香港果邊都寫明沒有庫存,f5 有用?澳門果邊就仲訂到。。。。

{:3_140:}................................................
小堅 發表於 30-5-2016 03:39 PM
又有啦,未又係F5,唔通我靚仔D???
最多可以訂2隻添...(有圖有真相,請看圖1)
連朋友個隻都幫手訂埋...

公道D講,F唔F5到都好睇個樣係咩產品, 當我見到JUAGGU再販,我就上P bandai,一上去就賣完,我之後前前後後幾日都上 p bandai,都顯示賣矖.所以話F5呢樣野唔係萬試萬能lol
keithsuen 發表於 1-6-2016 02:40 PM
公道D講,F唔F5到都好睇個樣係咩產品, 當我見到JUAGGU再販,我就上P bandai,一上去就賣完,我之後前前後後幾 ...

但如果連F5都唔試既話就話買唔到...
咁又另外講法...
之前個位師兄話忙,又話買唔到...
小堅 發表於 1-6-2016 03:10 PM
但如果連F5都唔試既話就話買唔到...
咁又另外講法...
之前個位師兄話忙,又話買唔到...

個日好順利咁係1點正入左3盒 glod frame, 兩盒孤兒連一盒Zogok.
keithsuen 發表於 1-6-2016 02:40 PM
公道D講,F唔F5到都好睇個樣係咩產品, 當我見到JUAGGU再販,我就上P bandai,一上去就賣完,我之後前前後後幾 ...

F5 唔一定有, 但叫做有個機會.
金迷同孤兒前日一開即 sold out. 但我尋日下晝碰碰運氣 F5 一陣, 竟然又每樣買到一盒.
:78:BP好似改善咗,啱啱好輕鬆咁買到一對再販HGUC 1/144 GEARA ZULU (GILBOA SANT USE) +HGUC 1/144 GEARA ZULU (CUARON USE) 。。。

:Q不過一個賬戶都係可以買入36隻。。。唔知咁方便嘅局面可以維持幾耐?
港魂呢排非常進取. 新貨同二度出貨都係大把任買.
Maple 發表於 20-6-2016 10:47 PM
港魂呢排非常進取. 新貨同二度出貨都係大把任買.

任買大家有得玩, 真係好事。
咁都唔訂ge, 無計。
real type 鐳射大砲同老虎仲係未開返...
我就買得比較少, 不過次次買都訂到

利申, 訂過:
1) MG Nu Gundam Double Funnel
2) PG 女妖爪炮
3) 隻龍高達
4) MB 橙命
5) MB 光翼

都係自己玩 :love:
keithsuen 發表於 21-5-2016 02:37 PM
個Bandai 又係,改做每人限買2件就冇事啦,明知好多人成日買唔到,都唔諗下改善辨法

周圍都有得買點樣每人買2件?有錢幫你成箱買!唔通唔賣比人