Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot Toys BVS:DOJ 1/6 Wonder Woman Collectible Figure

Battlefield 發表於 23-3-2016 09:42 PM
到派貨日,又有一大班人讚好正

HT一向都係派貨日同一時候派出幾位專業blogger出posts做勢, 次次如事, 無乜大幫助...
呢隻好毒,無買開都想買番隻
呢類美女最重要係企得穩,極之唔想用個有鈎的企台托住黎展示,破壞美感!
明顯係全包膠Body 未研發成功
官圖果隻分分鐘只係雕像...
但收左訂先!用訂金去研發!
到時會無現貨買?i just bought one ironman before so dont know their selling method
個樣好掂, 想買....
都係Pass! 等到明年有獨立電影,至會考慮!
Amuro0093 發表於 24-3-2016 01:29 AM
都係Pass! 等到明年有獨立電影,至會考慮!

明年有獨立電影?
講真應該唔會訂, 但如果大貨OK都真係會買嫁, 始終DC movie版的 figure唔多. WW仲係第一次出. 不過都要睇下幾時派貨啦, 如果等成年可能又未必買了.

近年來玩少好多figure了, 好多時睇d網友出post第一個感覺都係:"原來有出呢款?" 即係連之前有開訂都唔記得~ (特別係iron man 系列) 同埋自己買買下好少真係去玩隻figure, 好多時影下相就擺入櫃display, 所以依家就咁睇網友post相都足夠, 橫掂我又無佢地影得咁靚(同埋咁好心機).
其實對比也接近了... 始終不是臘像雕塑

kimlam 發表於 24-3-2016 12:04 AM
明顯係全包膠Body 未研發成功
官圖果隻分分鐘只係雕像...
但收左訂先!用訂金去研發!

請教之前HT出的Guardian of Galaxy中綠女是否只手臂做包膠 ?
Battlefield 發表於 23-3-2016 09:43 PM
依家先唱淡,如果唔係點炒起

好心啦,又係呢句....其實有乜好唱淡? 又會有乜唱好?你估真係買股咩,
次次有新野, 有人彈隻野就出呢句, 悶唔悶呀?
你估呢度d人盲架咩....有手有腳,去訂都會望下個辦啦....
up兩句會唔訂? up多兩句又會去訂?  
其實唱淡喺無用,HT global market咁大,點會受你一兩句forum 説話所影響:78:
好耐冇訂野,呢隻會訂,但係個樣真係非常唔似,希望可以大改下