Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot Toys BVS:DOJ 1/6 Wonder Woman Collectible Figure

andrew_wongyk 發表於 23-3-2016 06:19 AM
Wonder woman movie 開拍緊啦
有劇照

DC爽快左咁多, GOOD
睇戲照, 好像非現代?
可能之前見過1比1,有比較,呢隻真係無咁好,睇第2張相會覺得隻野好呆
炒官圖個位攝影師應該炒X咗佢,獲獲出親官圖有負評都要JC出post定軍心:x
你唔講我仲以為係鍾嘉欣呀:x
整體唔錯,係臉相爭小小, 鼻子細左D , 臉頰飽滿左D....
邊位嚟?完全唔似!
正!就算將來缺價都訂左先!包膠HT女素體,點都支持下!

咁多人話唔似,正!希望無人訂,過幾日去訂都可以首日派貨(:p天真中......)
我睇圖覺得OK, 不過奇怪圖片只得企定定pose, 連少許"擺pose"的照片都無, 唔通因為可動性的原因? 定係易"爆膠"?

不過始終唔喜歡figure無咩表情咁樣, 我已訂了batman, 都足夠了.
jeffloh 發表於 23-3-2016 11:23 AM
我睇圖覺得OK, 不過奇怪圖片只得企定定pose, 連少許"擺pose"的照片都無, 唔通因為可動性的原因? 定係易"爆 ...

最大可能係個包膠素體未做起,所以用雕像影住先,仲要大量官圖都只係影樣
1:1 的較像本人!!!!!
chungyuihing 發表於 23-3-2016 11:44 AM
最大可能係個包膠素體未做起,所以用雕像影住先,仲要大量官圖都只係影樣

素體係似用雕像...............
Smarties8 發表於 23-3-2016 12:11 PM
1:1 的較像本人!!!!!

1:1其實都唔似本人,但個樣靚過真人....:p

對我黎講, 膊頭唔需要包膠, 有頭髮可以遮住. 寧願要返多D 可動性.
chungyuihing 發表於 23-3-2016 11:44 AM

如果係咁寧願佢遲d先開訂, 倒不如開o左"knightmare" batman先好過. (除非figure 的配件會有劇透的成份)

2017上画?