Toysdaily 玩具日報

查看: 155499|回復: 442

[新品消息] Hot Toys BVS:DOJ 1/6 Wonder Woman Collectible Figure

在《蝙蝠俠對超人: 正義曙光》中,除了蝙蝠俠及超人兩位重量級超級英雄備受矚目外,電影中的唯一超級女英雄 ─ 神奇女俠亦是觀眾十分期待的角色!為迎接這部超級英雄鉅獻即將上映,Hot Toys現隆重推出粉絲萬眾期待的全新神奇女俠1:6比例珍藏人偶!

這款人偶高約29cm、備有全新打造的頭雕連深棕色的彎曲仿真髮、全新特製專用素體、細緻剪裁的戰服、根據角色設定配備的真言套索(Lasso of Truth)、馴服之鐲、盾牌與劍作武器,以及《蝙蝠俠對超人: 正義曙光》主題地台。

各位粉絲不容錯過!

各位顧客可在指定日子於又一城《蝙蝠俠對超人: 正義曙光》活動特設的電影商品期間限定店內率先預訂。

Secret Base會員及Toy Hunters VIP:
預訂日期:2016年3月22日至24日

非VIP顧客:
預訂日期:2016年3月25日至28日

而錯過在電影商品期間限定店內預訂的顧客亦可由3月29日起於Hot Toys香港專門店 ─ Secret Base公開預訂,希望以上安排能方便各顧客,縮短閣下的輪候時間。

備註:
Hot Toys Limited 及Secret Base保留更改上述活動之條款及細則的權利,如有任何爭議,本公司將保留最終決定權。 image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg
掂wo ,bvss淨係想入le 隻
感覺都係怪怪的,1比1靚好多
希望大貨係今就好。。。。唔好今大希望。。。。:o
係咪成隻都係包膠素體?
今次咁夜先出post 明天放工要狗沖去訂

靚係幾靚, 不過睇唔出係Gal Gadot
感覺係著咗Wonder Woman衫嘅Black Widow
樣唔太似,1:1個隻個樣靚d,但兩隻個樣都係唔似真人…
全新包膠body. 小腿刀痕就唔會有。另外,今次底底應該包埋掛
呢個女素體好靚! 希望大貨唔好射呢眼…
官圖完全無任何動作……
......個樣點解咁ga?
From JC Hong
image.jpeg image.jpeg
邊個嚟??????????????????????
包膠是好⋯⋯不過不能點動

幾錢呢?