Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Captain America Civil War: Hot Toys 1/6 Hawkeye collectible figure

dgnwilliam 發表於 17-3-2016 02:36 AM
現場睇感覺又OKAY WOR
可惜見唔到ANTMAN

用上年ML電影版附的縮小版蟻人估計一樣fit!

s061424 發表於 17-3-2016 01:35 AM
唉,呢一兩年 hottoys 係明顯無曬 heart,
呢隻 hawkeye 隻手同 a1 一樣,講真我覺得佢拉弓個張相都係就 ...

我絕對同意你既講法,特別係尾四及尾三果句!
各買家煮到埋黎就食,溫水煮蛙
到今日今日,包膠手咁簡單既野,大家講到幾咁複習,又驚蟹手、又驚不舉、又驚爛,所以用明關節呢個方法呢,就最好,大家就安然接受。

再講,做人做事,察覺有問題就出聲,好合情合理,我都唔明,點解批評HT會比人話翻轉頭as well

taskmutli 發表於 17-3-2016 01:37 AM
我做行外人,睇倒都突然開左個mode出黎..-_-

1. 老友,唔明咩意思
2. 「predator Dutch
&鋼鐵兄弟/第一滴血,
rocky 」我都唔知,無留意

呢個可能係因為唔同物料既問題
taskmutli 發表於 17-3-2016 05:34 AM
你誤會左,只係你講到人地插得唔理性,但最近我諗講得最緊果個應該係t系既我,令我諗起你所講既"插"得係又 ...

HAHA 咁就好了..不過我諗有時我講野可能真係太直..以後都係多分享少說話比較好..但我偏偏又係個口水佬..有時有好喜歡撘兩句咀咁..真係要忍忍先得..HAHHA
quincy 發表於 17-3-2016 10:24 AM
到今日今日,包膠手咁簡單 ...

希望唔好介意我講多句..我諗一黎我講野比較直接.二黎文字睇唔到語氣..所以你一直都以為我係吋緊你話緊你..但我可肯定咁同你講.絕對唔係.我只係好平常咁講句說話..但可能係以上我講既呢兩個原因令你以為我充滿敵意咁..其實你如唔介意由頭睇返我所講既野.真係無半句有任何攻擊既成份存在..除非你認為理性啲呢幾個字係啦.但無論如何點都好啦,其實我到而家都唔明點解你咁燥.但如果你真係認為我講得唔合理,甚至認為我吋緊你既..咁就真係天大既誤會..無論你信唔信都好啦下.其實好少事啫..我又唔係話要幫HT護航..我只係講出我睇法..粉筆字咁抹左佢啦.師兄...
怎麼看著有點像早男?
s061424 發表於 17-3-2016 01:35 AM
唉,呢一兩年 hottoys 係明顯無曬 heart,
呢隻 hawkeye 隻手同 a1 一樣,講真我覺得佢拉弓個張相都係就 ...

我覺得佢地出得太密,開發團隊工作量都係有個極限,計算多左自然做事就較保險,
就算有新IDEA都唔係咁易堆出去,公司要養咁多人已經唔可以單憑對玩具既熱情去RUN
niknay 發表於 17-3-2016 12:56 PM
我覺得佢地出得太密,開發團隊工作量都係有個極限,計算多左自然做事就較保險,
就算有新IDEA都唔係咁易 ...

其實你講得好中POINT,但在於消費者角度上..就難免會對佢地失望...只可以咁講.無奈地.HT已變成一間流水作業式既機構了....
quincy 發表於 17-3-2016 10:24 AM
到今日今日,包膠手咁簡單 ...

HT如果要整包膠應該唔難呀??

我都想隻Penny仔包膠 :<
死貨精選!!!!:)
包膠手冇可能屈到接埋,當然ht而家呢款都唔得,最好學ss狼人,換不可動手,兩隻手任你換,但唔好玩包膠啦,會爆,唔敢屈同不可動冇分別……
neo.L 發表於 17-3-2016 06:20 PM
包膠手冇可能屈到接埋,當然ht而家呢款都唔得,最好學ss狼人,換不可動手,兩隻手任你換,但唔好玩包膠啦, ...

唔係喎師兄,你睇下第4頁&#22021;54樓,果位師兄post 出黎&#22021;相,對包膠手真係摺得埋,但耐唔耐玩我都有少少懷疑,不過果位師兄話佢果&#21874;玩左多年都無事,如真係咁,假如 HT真係做唔到&#22021;,咁就真係係佢地技不如人又或者為避問題而咬老本了
elliottlai 發表於 17-3-2016 10:57 PM
唔係喎師兄,你睇下第4頁&#22021;54樓,果位師兄post 出黎&#22021;相,對包膠手真係摺得埋,但耐唔耐玩我 ...

Dam開發的包膠手應該可以作大幅度屈曲,做拉弓動作...
但問題係,始終唔能夠長時間用屈曲姿勢擺放...
否則一樣好大機會爆膠
Dam的sdu推出只兩個月,已經有大陸玩家表示已爆膠了
天蠍座 發表於 18-3-2016 10:42 PM
Dam開發的包膠手應該可以作大幅度屈曲,做拉弓動作...
但問題係,始終唔能夠長時間用屈曲姿勢擺放...
...

咁快爆?唔會卦......
配件相@Secret Base