Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 現時點訂metal build遇上黑店

bluesnakin 發表於 16-3-2016 11:04 AM
師兄,那間專賣美玩的東京駅訂野靠得住嗎?thx

東京駅OK的,至少識GE人都對佢好評{:1_377:}
SPICYMAN 發表於 16-3-2016 11:07 AM
撞前炒舊貨也無可口非, 人之常情
最近見到店主在一樓店旁,又開了間店, 還見到佢女朋友仔看鋪..
**直是 ...

除左搵排隊黨外, 我對藏前無咩特別意見
但如果剩做新貨, 真係無可能開到咁多鋪....
尋仇佬 同埋 大雄個friend , 簡直係香港玩具界既名店

如果想測試自己有無心臟病,不防試下幫襯:x
司馬易 發表於 16-3-2016 01:32 PM
藏前好識 搵客錢

隨咗雇用排隊黨 喺本地搶貨

長毛有好多強國熟客,每個月開中港車帶埋秘書黎掃貨,剩係做佢地夠晒
luciferdark 發表於 16-3-2016 07:49 PM
東京駅OK的,至少識GE人都對佢好評

Thx,師兄,我可以揾東京駅訂變形金剛了!😊
其他地方無得訂都唔好再幫襯呢D狗舖:78:
一見標題望下果然又係尋仇佬
基本上次次TD講黑店既帖都係呢間
希望揾過佢訂野既及早醒覺, 唔好再中伏
未揾佢既更加不可一不可再
我就是試過見佢門口標價但未開所以打電話問可否留貨放工囉,得,無問題,放工去買果時門口標價貴三草,我hsow張相佢睇,佢話我攪錯,亦要求按果個「新」價,ok,諗諗先,下再有機會再找你
nok031059 發表於 17-3-2016 12:03 PM
一見標題望下果然又係尋仇佬
基本上次次TD講黑店既帖都係呢間
希望揾過佢訂野既及早醒覺, 唔好再中 ...

當然,怕怕,見過鬼仲吾怕黑咩!!
玩具界對聯:
認住尋X堡
正一契弟舖

尋仇佬班人渣裝修完變大鋪,証明多儍仔幫襯黑面矮腳虎搵到錢......仲有隔離過兩間、斜對面四眼雙雄同肥痩大盜!蛇鼠一窩!正一扒街朱古力!
只一款Metal build 呃呃埋人客d訂金 加埋炒賣既暴利 已經夠裝修擴充....:59:
AK30 發表於 20-3-2016 02:34 AM
尋仇佬班人渣裝修完變大鋪,証明多儍仔幫襯黑面矮腳虎搵到錢......仲有隔離過兩間、斜對面四眼雙雄同 ...

They seem to be owned by same boss.  
就算周圍都截晒訂, 去一間只能訂到死貨的店訂貨, 結果都是訂唔到, 除非你訂的是死貨.
redfish 發表於 22-3-2016 02:28 PM
就算周圍都截晒訂, 去一間只能訂到死貨的店訂貨, 結果都是訂唔到, 除非你訂的是死貨.

以前黑店最多話CUT單冇貨派退訂金...
依家黑店連訂都食埋你,你又吹佢唔脹...
所以呢間野我唔明點解仲有人去訂...
差唔多每隔1-2個月就有人中招...
每次唔駛入黎都估到係邊間...