Toysdaily 玩具日報

查看: 33049|回復: 61

[分享討論] 現時點訂metal build遇上黑店

事情始末,簡單去講,就係本人上年在一間hobby trexxxxx訂了隻metal build strike freedom亞洲版,到了新年假後去問有貨未!當時看舖的話delay左,要月中至月尾,叫我再等電話通知!到昨日,再去問,又叫我去新開同一層分店問!去到佢問我有冇單在,我話留在家!佢叫我留電話今日覆我!今日收工,佢地冇覆我,我拎單去,佢竟然話已出左好耐,已冇貨給我!還怪我冇聽電話和留言,又冇留意佢地facebook更新!想屈我過了取貨期食埋我500元訂金!本人可發誓從冇收過佢地任何留言通知!而佢地fb亦冇出過通知亞洲版到貨post!最終理論一番見我不屈服又或有其他人客望住,才肯退訂金給我!但佢地舊店我明明見有現貨仲標28xx賣緊!在此提醒各位師兄,小心依間黑店,又食人貨又想食人訂金,狼死之極!!
呢間野黑...出晒名架啦...
detectiveki 發表於 14-3-2016 10:29 PM
呢間野黑...出晒名架啦...

小弟第一次在佢地度訂,所以中伏,所以在此再提醒大家小心
直接開名罷,反正大把苦主企出來!
訂嘢都係去大鋪啦!不過依排訂親都跌價⋯⋯重需唔需要訂呢(同自己講):what:
謝謝提醒其他同好~

其實剩睇樓主個題,都知係尋愁幫 :(

pkric 發表於 14-3-2016 10:38 PM
直接開名罷,反正大把苦主企出來!

我都有孝慮過開佢舖既全名!驚版規吾俾!只能講舖名係xxbby xxxxsure,各位師兄看上,接下啦!
[quote]AYXXX
司馬易 發表於 14-3-2016 10:42 PM
謝謝提醒其他同好~

其實剩睇樓主個題,都知係尋愁幫

本人其一
司馬易 發表於 14-3-2016 10:42 PM
謝謝提醒其他同好~

其實剩睇樓主個題,都知係尋愁幫

全巴打都一早知佢地既惡行,但問題依家個價,你唔會願意比$去入隻
b855506 發表於 14-3-2016 10:58 PM
全巴打都一早知佢地既惡行,但問題依家個價,你唔會願意比$去入隻

認住佢先, 唔去幫親
b855506 發表於 14-3-2016 10:58 PM

仲越做越大, 兩間舖打通, 正所謂xxxx金腰帶.......{:1_376:}