Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2016年8月 ROBOT魂<SIDE AB> SIRBINE 雪霸 (官圖P5)

起初公佈推出時我欣喜悅狂:handshake:
後來得知通販時我心存感激:$
現在看到定價時我心冷意寒:56:
其實個個講到個價貴到好可怕會唔會有D太誇同太過?至少B社通販8000yen開訂平過壽屋通販8000yen開訂先
ZZGverka 發表於 3-4-2016 12:39 AM
其實個個講到個價貴到好可怕會唔會有D太誇同太過?至少B社通販8000yen開訂平過壽屋通販8000yen開訂先

好多人覺我無金屬既野賣8000日元就係貴,設計,模具同上色唔使錢架......
[quote][color=#999999]char0085

師兄,孤仔有得訂
Robot魂的上色好多都麻麻, 希望呢隻實物OK啦
Akiba Showroom
http://toho.seesaa.net/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
前臂咁大條接合線:Q
點出都有人買GE, 佢肯定唔會全力...
反而露娜渣古同IMPLUSE, 至少出七成力
mygranzon 發表於 6-4-2016 01:56 PM
[quote]char0085

師兄,孤仔有得訂

thanks師兄! 孤仔訂港版而我想入日版... 可惜...

MG or pg...............:p
eddiem249 發表於 3-4-2016 02:02 AM
好多人覺我無金屬既野賣8000日元就係貴,設計,模具同上色唔使錢架......

隻隻產品都有上色&#13774;啦,因乜事特別貴 ?
跳跳虎 發表於 1-5-2016 10:28 PM

呢隻的話, 我估係設計同拉神。
上色的話認同, 應該同其他差唔多, 都係咁同工人計。
跳跳虎 發表於 1-5-2016 10:28 PM

我覺得係D金邊難油 :74:
http://toho.seesaa.net/

本帖子中包含更多資源

x
http://toho.seesaa.net/article/439228814.html

本帖子中包含更多資源

x