Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2016年8月 ROBOT魂<SIDE AB> SIRBINE 雪霸 (官圖P5)

聖戰士日本大賣香港死哂....
taken 發表於 28-8-2016 11:54 AM

隻雪霸之後, 兩隻2魚內的主角機又升番, 有時見平就要出手.:(
入&#21655;雪霸后,順便入埋兩架通販的雜魚機,兩架都二魚有找,好開心!!
馬仔 發表於 29-8-2016 10:27 AM
隻雪霸之後, 兩隻2魚內的主角機又升番, 有時見平就要出手.

玩具店都係睇網上多唔多人關注件玩具再定價格高低……
taken 發表於 28-8-2016 11:54 AM

just came back from Japan, Sirbine all sold out in Japan, now fried to 10000 yen, why so quick in JP too???
genesicgaogaiga 發表於 1-9-2016 02:23 AM
just came back from Japan, Sirbine all sold out in Japan, now fried to 10000 yen, why so quick in  ...

should have brought some to japan for frying then :78:
genesicgaogaiga 發表於 1-9-2016 02:23 AM
just came back from Japan, Sirbine all sold out in Japan, now fried to 10000 yen, why so quick in  ...

聖戰士&#21946;日本好hit,香港無播放過所以無乜人識……
剛剛在阿美阿美入了雪霸, 10800幾jpy, 真係連日本都炒。當完成訂購後, 我發現原來係pre-owned貨... = =" 蝕埋運費添, 今次衰左喇... T_T
char0085 發表於 29-11-2016 02:10 AM
剛剛在阿美阿美入了雪霸, 10800幾jpy, 真係連日本都炒。當完成訂購後, 我發現原來係pre-owned貨... = =" 蝕 ...

運費就算點都要俾, 日本的二手都keep得好好, 當搵個日本qc 幫你check 件啦
利申: 炒起的話寧願唔買或等再販
char0085 發表於 29-11-2016 02:10 AM
剛剛在阿美阿美入了雪霸, 10800幾jpy, 真係連日本都炒。當完成訂購後, 我發現原來係pre-owned貨... = =" 蝕 ...

Ching你本身唔係香港住?個時520$左右大量貨
想佢平反而貴

ok  當玩少隻
kinis 發表於 29-11-2016 09:42 AM
運費就算點都要俾, 日本的二手都keep得好好, 當搵個日本qc 幫你check 件啦
利申: 炒起的話寧願唔買或等 ...

我都係咁諗去安慰自己&#128584;
老實人 發表於 29-11-2016 10:20 AM

因為我想買日版, 預訂同現貨都係行版, 所以撤了手。
老實人 發表於 29-11-2016 10:20 AM

當時定貨價是$435左右 , 我是49X入貨, $52X已經是小炒貨.
都係果句, 等得就等下, 連 GX-34, EX雙子, MB命運咁難生產(比較 robot 魂) 相隔咁耐都可再販, 呢款實有機