Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 千值練 METAMOR-FORCE 超獸機神斷空我 ~ 鷹戰機(單體) ~

紫月葵 發表於 29-6-2016 09:00 PM
唉…貪快買了第一版的…
果時又係話收到幾多訂單先造幾多貨,如果唔係都唔急訂

齊齊買巨大版啦
睇個樣應該真係出
如果真係出得到相信會成為玩具界其中一經典..

唔排除收錯料, 但大陸代理話老千同版權方吹緊水想出巨大版, 大家當流言聽住先~  發表於 29-6-2016 11:01 PM

係屋企收應該都係要$85... 都幾貴:blame:落雨濕濕先嚟派貨, 啡盒濕左個底, 好彩件貨無事 :78:
紫月葵 發表於 29-6-2016 09:00 PM
唉…貪快買了第一版的…
果時又係話收到幾多訂單先造幾多貨,如果唔係都唔急訂

係呀係呀葵兄!我嗰陣都係驚起上嚟飛去訂,點知最多問題就係第一版,你可去友台睇超獸個post,我啱啱放咗相:77:
wwwkcc 發表於 29-6-2016 10:45 PM
係呀係呀葵兄!我嗰陣都係驚起上嚟飛去訂,點知最多問題就係第一版,你可去友台睇超獸個post ...

just collected.
The joints have real improvement. They are not tight at all now, you can move them freely.
The fragile part of shoulders have been changed to new parts. The shoulders can be moved much easier. The design is still the same but reinforced at the fragile site. I think it should last longer....I hope
斷空我幫千記賺左唔少錢,點會唔出大合體呀!
我覺得係會出晒4隻  但會係專注3段變形  無得合體
bigking110 發表於 29-6-2016 11:06 PM
我覺得係會出晒4隻  但會係專注3段變形  無得合體

如果係咁不如唔出...
現有個隻已經夠晒

係,冇得合體根本就失去其義..同正宗捉到鹿吾識脫角....  發表於 29-6-2016 11:20 PM
如果有COMBINE MODE, 但合唔到體, 咁出黎有乜意義呢:67:
最靚的鷹戰機產品;

出對腳的難度也不高

至於個身, 我覺得佢唔需要一定出合金既 (一定貴到飛起, 因為大),
佢肯出舊大膠合到體都得架喇, 我倒不介意可動性一般及變不到型, 最緊要合到體DISPLAY到
熱狗OO 發表於 30-6-2016 01:01 AM
最靚的鷹戰機產品;

出對腳的難度也不高

同意, 退多步講, 變唔到象都無問題, 我剩係要合體
但老千個班人, 一係唔做, 做的話肯定係每部都三形態搞掂
我反而認同之前曾有師兄說:可能千值練看這次鷹戰機的銷量後,才再作決定!
因為我也希望它能與halfeye繼續合作,出完其餘的幾隻,所以我也訂了這鷹戰機,嘗試支持一下它,希望真的能成真啦!
mpp025 發表於 30-6-2016 01:19 AM
我反而認同之前曾有師兄說:可能千值練看這次鷹戰機的銷量後,才再作決定!
因為我也希望它能與halfeye繼 ...

Halfeye x sentinel, as a HALFEYE fans, must buy!
咁講法隻大象一定最後出,出隻鷹同獅及豹,千零咁等大家出左手買,之後先出隻大象,已經買左3隻既人無得跳船,最後貴一貴都要入隻象。

佢一隻頭3隻出一張卷,有齊3張先可以定大象,等生產廠保證回本。
話時話,有冇話呢隻限定定點?因為我覺得如果銷量好,千記應該會用某種形式再販,
有興趣都好,咁既價錢我會等一等,始終中過第一水超獸既招同睇過今次改色超獸既改良部份,對千記第一版既出品冇乜信心,尤其如果真係有得大合體既話,對關節用材同設計既要求就更為重要,我寧願信呢度d師兄事後報告多過千記自己系個blog度既吹噓,公司/設計師自己講既野信唔過