Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 各位有在Y拍買野的C兄請大家評評理!

Yahoo改完版加埋過晒氣既團購,一樣死。拍賣費貴,search engine少個字都搵唔到,越做越衰,遲早比IG/FB 取代
harrykit 發表於 18-4-2016 09:35 PM
Yahoo改完版加埋過晒氣既團購,一樣死。拍賣費貴,search engine少個字都搵唔到,越做越衰,遲早比IG/FB 取 ...

本來同你相同諗法, 但最近FACEBOOK被各種放飛機同俾小學生騷擾後...
我覺得依家無論YAHOO定FACEBOOK, IG, 都係唔掂...
luciferdark 發表於 19-4-2016 09:21 AM
本來同你相同諗法, 但最近FACEBOOK被各種放飛機同俾小學生騷擾後...
我覺得依家無論YAHOO定FACEBOOK, IG ...

完全同意,但我覺得FB入面D小學鷄仲煩,放飛機同無理壓價仲嚴重

當然都有人無理開天價, 但自問已經開得貼近市場價, 都仲要俾佢地對半壓價...真係理都唔想理  發表於 19-4-2016 03:45 PM
所以香港經濟愈黎愈惡劣都係其中一個原因啦!d價亂黎

咁其實都有人開天價呃人  發表於 19-4-2016 03:46 PM
老實人 發表於 19-4-2016 12:08 PM
所以香港經濟愈黎愈惡劣都係其中一個原因啦!d價亂黎

我諗你應該講香港人的人格愈來愈惡劣先真.
香港人的人格愈來愈惡劣先真<---絕對係

所以一向吾玩FB, Yahoo係碼有評分制吾比D PK亂&#22175;。

但係就算Yahoo都死,D人真係吾睇拍賣內容就bid

最頂吾順D 我寫明只限7-730pm交收..佢夠膽bid完問我5:30交收...玩咩!!! 係咪PK??
takeshi 發表於 26-4-2016 11:49 AM
香港人的人格愈來愈惡劣先真

我寫明係旺角七點交收, 現時點個位士多啤梨夠膽叫我9點交上佢鋪勁到無倫
luciferdark 發表於 26-4-2016 01:29 PM
我寫明係旺角七點交收, 現時點個位士多啤梨夠膽叫我9點交上佢鋪勁到無倫

所以對住轉賣班HIHI, 一係佢&#21707;就我個時間地點另外搵人交收, 一係我唔介意搏食個負評同佢&#21707;死過. 轉手唔洗儲貨又賺大錢仲要擺姿態真係理得佢去死
大家掃 發表於 26-4-2016 01:46 PM
所以對住轉賣班HIHI, 一係佢&#21707;就我個時間地點另外搵人交收, 一係我唔介意搏食個負評同佢&#21707;死 ...

我未被破處...所以都係唔俾評價同黑名單算...
黑名單無上限呢點, 算係YAHOO德政了。
luciferdark 發表於 26-4-2016 01:29 PM

依架我巳經大大隻字寫係開頭,有D人都係吾理,根本就係...吾識形容...以往香港人品格已漸漸沒落....

係唔睇GE點都唔會睇, 唯有係我地自己睇開尐...  發表於 27-4-2016 04:55 PM