Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 各位有在Y拍買野的C兄請大家評評理!

luciferdark 發表於 13-2-2016 11:53 AM
我已經唔敢俾人負評, 廢事對方又發神經

而家我都唔比評,
最多大家都冇評分算
大雄原來仲未執 以為佢執左 行親皆旺都唔見開
妖~又係佢!

p.s.都係果句:呢類topic都出過十九幾萬個都仲有人喺丫烏買嘢
我都好耐冇y拍買野。又唔追舊野,新野又周街都係,價錢又唔差得遠交收又超煩。
我都會常睇y拍的,不過有實體店面的唔bid直接上舖買。正常時間去到唔開門就唔使問了。
呢間野算吧la,試過交收一盒模型,佢條友一野掉盒野落地叫我check , 我知你當佢係貨,都唔駛係個客面前咁瓜
呢條友, 個名臭哂,冇生意
又死唔認衰, 舊 yahoo  ac  成百個負評
而家開個新ac , 睇住佢由零負評 變到而家有 三,四十個
就知佢咩料啦 !
你地d人又係, bid 野唔好淨係睇錢, 睇埋D 賣家評分先啦, 為左少少錢, 攪到成肚火
衰d 講, 你喊都冇用
佢個朵咁臭,点解仲可以繼續賣玩具? 我仲以為佢係 皆旺 收左皮 添!

佢 y 拍新ac 係咪 chanXXXX ?, (X 係一串數字), 我見有幾多負評
我見到佢個大名既玩具 有平野我都唔會BID佢
我係超人哈哈哈 發表於 16-2-2016 06:16 PM
我見到佢個大名既玩具 有平野我都唔會BID佢

同路人
同埋超過 6,7個 負評果d , 都唔荒好野
開個Y拍ID,免得再有人盲鍾鍾受害。
負評都冇咩用 , 其實BID野既人著眼點都係$ , 點會理個負評
原來條友仲響度{:1_236:}

仲以為佢執左添! {:1_222:}
其實我覺得如果有實體店的話,在Y拍有 5 個負評都可以放棄唔bid,Y拍商戶優劣質數分別好大!