Toysdaily 玩具日報

樓主: toysfans2000

[最新報價] 開心價一入! GX-68 勇者王!!

tylorr2003 發表於 16-12-2015 01:01 PM
在旺角入勇者王$1000,在姑仔入鎚仔$588

跌成咁,難怪笨大無心機出合金魂。
利申:我都無買
tylorr2003 發表於 16-12-2015 01:01 PM
在旺角入勇者王$1000,在姑仔入鎚仔$588

師兄勇者王$1000在旺角那入手? 可否PM THX!
蒸粉做特價.....一SET 十七魚.  :cool:
robotkelvin 發表於 16-12-2015 02:06 PM
跌成咁,難怪笨大無心機出合金魂。
利申:我都無買

超合金魂跌的很多,只是等貨量少了就會被炒起
SR超合金才慘 能賣的就那幾隻
gx68 一出即訂 22 魚入左, 宜家跌到咁, 唯有入多一 Set 溝淡佢...
Mo.P 發表於 16-12-2015 11:31 PM
gx68 一出即訂 22 魚入左, 宜家跌到咁, 唯有入多一 Set 溝淡佢...

其實我個人覺得呢個諗法係錯, 玩具唔係股票, 買多隻仲哂錢,不如搵其他平野入(本身想入), 慳返D錢返黎好過
toysfans2000 發表於 16-12-2015 11:43 PM
其實我個人覺得呢個諗法係錯, 玩具唔係股票, 買多隻仲哂錢,不如搵其他平野入(本身想入), 慳返D錢返黎好過

係啊, 我都覺得係錯, 不過都係忍唔住入多一 set, 宜家有兩set gx68 同 gx69, 平均 22魚幾一set, 唯有一set 儲一set 玩啦

股票仲慘, 越溝越跌...
Mo.P 發表於 16-12-2015 11:47 PM
係啊, 我都覺得係錯, 不過都係忍唔住入多一 set, 宜家有兩set gx68 同 gx69, 平均 22魚幾一set, 唯有一se ...

我都係入多set, 一 set gaogaiga另一set做star gaogaiga
ZERO0ZERO 發表於 16-12-2015 03:09 PM
師兄勇者王$1000在旺角那入手? 可否PM THX!

要睇彩數,去旺角睇<電腦>,無意中望到,$1000忍唔到買左
。。。。。今日一套再平多廿草=.=
當時買要3千幾一套, 依家可以買兩套。。。跌得太賤價:time:

對合金魂這條line徹底失望了, 近幾年笨大對這條line都沒有控制好出貨量, 隻隻插四,五成, 今次仲要低過半價, 自己去年已買了, 現在感覺很浪費金錢; 另一方面, Metal Build 出貨又供不應求, 偏偏絕少再版, 究竟笨大市場部在做什麼...之後再出合金魂, 應該不會再支持了...
呢隻一出貨行價明顯定價過高,所以我當時都無入,宜家個價差唔多可以入手了
taifat 發表於 18-12-2015 08:43 AM
呢隻一出貨行價明顯定價過高,所以我當時都無入,宜家個價差唔多可以入手了

同意, 依家所有BANDAI產品個日元定價, 真係高得過份
除非好有愛非要不可, 否則都會等現貨。
tylorr2003 發表於 17-12-2015 10:21 AM
要睇彩數,去旺角睇,無意中望到,$1000忍唔到買左

ching可以PM我邊度買嗎?