Toysdaily 玩具日報

樓主: toysfans2000

[最新報價] 開心價一入! GX-68 勇者王!!

六神 發表於 26-10-2015 01:33 PM
見師兄你係fb post 過.

個價超正.

妄想價6條魚找2雞:x
阿麟~ 發表於 26-10-2015 01:40 PM
CHING,幾$入手啊
想入隻玩下

1打紅衫魚!!:)                                      

12 FISH!!!:):):)
gapkwan 發表於 26-10-2015 02:00 PM
呢隻除了可合体外毫無外型可然!

各花入各眼啦! 不過我分開display多, 都ok啦!:)

另外係'言', 唔係'然'

12條紅衫魚!!{:1_377:}
chieh76123 發表於 26-10-2015 08:31 PM
台灣目前看過最低價台幣4990

可能還有更低

原來台灣一早就咁平! 遲d可能仲平dd!!:78:
eric-spawn 發表於 27-10-2015 01:22 AM
HK$2500 1 set 連埋Goldion Hammer,覺得可以接受嘛?

我等gx-69 再跌先入, 反正唔急!!:73:
勇者王始終未夠老餅, 一班老餅超合金fans 未必 buy (我係其一)

我買玩具真係鍾意先買, 唔會為儲就買, 買完又會唔玩... 我的玩具一買返屋企就會急不及待即刻拆來玩

我都好鍾意勇者壬呢套卡通, 但對呢個合金魂又未大愛到非買不可, 從無感覺唔買係損失
toylover 發表於 27-10-2015 09:32 AM
勇者王始終未夠老餅, 一班老餅超合金fans 未必 buy (我係其一)

我買玩具真係鍾意先買, 唔會為儲就買, 買 ...

me too.. the price is good enough already

but the robot not "old" enough
超合金魂既勇者王始終質素有保証。但未有入佢既衝動...
toylover 發表於 27-10-2015 09:32 AM

我買玩具真係鍾意先買, 唔會為儲就買, 買 ...

初出個時成2金牛, 我都放棄唔入:78:, 跟住10月再版, 就睇下個價先再諗, 呢個價真係驚喜價! :)
之前已經執定個位比佢, 依家分開DISPLAY真係唔錯, 遲下GX-69跌到理想價先再諗!
同意玩具係要拆黎玩, 依家資訊發達左, 係FB, 其他網站見到, 好多師兄買左返黎拆都未拆, 影相POST左出黎, 之後多都放埋一邊OR入倉, 實在.....:(
不過都係土地問題, 士地問題:$
toysfans2000 發表於 27-10-2015 01:53 AM
我等gx-69 再跌先入, 反正唔急!!

我700就可以入手,之前不嬲都唔會追高價入,後期認識班玩具友,俾人感染左,高追左g7和gx68,呢次唔到700唔起手買gx69.
toysfans2000 發表於 27-10-2015 01:27 PM
初出個時成2金牛, 我都放棄唔入, 跟住10月再版, 就睇下個價先再諗, 呢個價真係驚喜價!
之前已經 ...

而家香港地,有錢買玩具既人大把,但有位放玩具的冇乜幾個得。
toysfans2000 發表於 27-10-2015 01:53 AM

之前一千巳有人叫我入手,我都唔急,慢慢等。

都啱,相信到時兩款一齊跌