Toysdaily 玩具日報

樓主: toysfans2000

[最新報價] 開心價一入! GX-68 勇者王!!

一出果時我好似用依家呢個價錢o既一倍入o既...........................................:47:
炒價仙人 發表於 28-10-2015 01:22 AM
一出果時我好似用依家呢個價錢o既一倍入o既...........................................

我初出用21魚入勇者王, 冇計! :67:
我都係初出近 22 魚入隻勇者王, G7 近 16 魚入, 呢兩隻真係.... {:1_372:}
想問下gx68宜家出面賣緊幾錢呢?
Mo.P 發表於 29-10-2015 10:37 PM
我都係初出近 22 魚入隻勇者王, G7 近 16 魚入, 呢兩隻真係....

我16 魚入隻勇者王, G7 14魚入, 呢兩隻真係..:help::help:
WINGTSUI 發表於 31-10-2015 02:15 PM
想問下gx68宜家出面賣緊幾錢呢?

12-14魚:handshake::handshake:
恭喜!現在真係平呀!
Thanks for your information! I like it also!
今日行過旺角最平都要十五魚。。。究竟邊到會有十二魚出現
kou89 發表於 27-11-2015 12:28 AM
今日行過旺角最平都要十五魚。。。究竟邊到會有十二魚出現

CHING, 成個月前既POST你E+問緊係冇啦
1個月前我Y拍12魚直購:shy:
蒸粉,主體加鎚仔都系廿條魚有找。。。。。。。
頭像被屏蔽

這亦暗示了, 笨大其實定價係遠超成本價:*, 竟利用我們的童年回憶:49:, 我知做生意係咁, 但都唔使咁進取攪到
louis1976 發表於 2-12-2015 08:25 PM
這亦暗示了, 笨大其實定價係遠超成本價, 竟利用我們的童年回憶, 我知做生意係咁, 但都唔使咁進取攪到

所以我多數都等跌價先入, 玩具唔買唔洗死, 冇錢冇飯食就會死啦!

這只是供求問題, MetalBuild不見得成本高很多, 但價錢居高不下, 有價有市, 如果大家覺得是呃錢, 為何甘於受騙? 小時侯, 我希望自己喜愛的玩具受歡迎, 現在是希望它們不要太受歡迎, 很矛盾