Toysdaily 玩具日報

[詢問] METAL BUILD Destiny (海涅機) 於TAMASHII NATION 2015展後於日本 魂SHOP接受訂購

[quote][url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=7601166&ptid=243882]luciferdark o
luciferdark 發表於 17-10-2015 11:00 AM
唉吔, 要開始鬧人傻仔啦?
既然你都識講話比理據,
一開始用半肯定式, 後面又話估下, 有俾理據?  ...

邊個話邊個先心照啦,改簽名檔
低手
你都識話半肯定式,即係我唔 100 %肯定,唔係叫估?
撩交嗌好似係你喎
好啦好啦…咁我估哩隻命運港魂應該唔會開訂…

應該秋葉原魂展當日bandai最後會每人派一隻俾入場人事啦…
地獄滾球 發表於 17-10-2015 11:25 PM
好啦好啦…咁我估哩隻命運港魂應該唔會開訂…

應該秋葉原魂展當日bandai最後會每人派一隻俾入場人事啦…

仲黎 ?
你估唔開呀 ?
咁我估開啦
想請教一下各大大, 上兩年日魂開時, 香港D鋪有無跟開? thanks.
港魂唔開都冇所謂啦!日魂開玩具鋪實有得訂,驚冇?
驚炒唔起……哈……
上兩年港魂都有 ,之前trans am exia 還插水
iamsamuel28 發表於 31-10-2015 05:55 PM

謝大大,我見虎虎炒起左,但明明之前公布左魂shop 會開,怕有變數啫.希望魂shop 快D開la
iamsamuel28 發表於 31-10-2015 05:55 PM

我對歷史有興趣.  請問Trans Am Exia插幾多?  無理由比WebShop訂價更平嗎??? {:1_215:}

當年一開始日版有小炒,但港魂有得訂,around 1360, 會場日版便調整到近港魂差不多
iamsamuel28 發表於 1-11-2015 09:32 AM
當年一開始日版有小炒,但港魂有得訂,around 1360, 會場日版便調整到近港魂差不多

只能說"無炒", 不能說"插水" {:1_204:}
當年魂展賣, 我$!(%)買, 後來港魂出左後, 街價可以低過港魂, 當時我對自己講, 早買早享受::56:  今年,孤仔早期開的價, 我會訂,如果好似現在覺的價錢要差不多要18魚∼20魚 , 我一定唔會急買, 港魂無, 日魂都會開, 點都會有店開。

計人工和運費,會場日版當年是蝕本的……小插。:(
冇港魂都有日魂啦....有個post有人吹話多數冇港魂就會買吾到甘......扮曬無知.....以為搞到好緊張...