Toysdaily 玩具日報

樓主: 2littlemoney

[新品消息] Civil war ironman 果面有幾個新角色出場,大家要儲定錢了!

Five figures from each side.
no Hulk!?
bababa 發表於 10-10-2015 06:43 PM
Five figures from each side.
no Hulk!?

Yes, no hulk, confirmed!
買一兩隻就夠,巨人唔出仲好,又大隻又貴
一隻幻視已經殺哂,邊有得打
應該入iron man 同新角夠了
質素差左好多,以前用心,就算同角色都會再雕新頭,而家算吧啦…最好marvel戲都唔掂,到時睇你ht可以造咩玩具……一味出美漫野,電影角色就一定出迪士尼野……本身理念都冇曬啦ht…
Scarlet witch Spider-Man 都未計入去
套戲同蝙蝠俠對超人:正義曙光打對台同時上映,如果撞正對家又出玩具就真係銷情唔樂觀,到時有咁多選擇,買新野定買REBOOT SERIES?
wiswis 發表於 11-10-2015 05:33 PM
套戲同蝙蝠俠對超人:正義曙光打對台同時上映,如果撞正對家又出玩具就真係銷情唔樂觀,到時有咁多選擇,買 ...

果隻肥矮 batman 就算吧啦 , 得超人有 D 期待
wiswis 發表於 11-10-2015 05:33 PM
套戲同蝙蝠俠對超人:正義曙光打對台同時上映,如果撞正對家又出玩具就真係銷情唔樂觀,到時有咁多選擇,買 ...

Captain 3好似5月先上映, 而BvS就3月, 都有少少時間buffer o既~XD
我自己唔太玩marvel所以會留意BvS 系列多d~ (不過都唔會咩都入)
如無意外都係得CA 同IM 可以炒起

超人應該無新衫,蝙蝠俠個件我覺得跟遊戲件差不多,係件重甲版有趣,不過睇status其實無特別,最後得神奇女俠。之前銀河綠女好像不錯,所以我都有所期待。C3裡頭真係無咩睇頭,IM肯定要二千幾,款又不是勁正,我情願入幾件散仔。家下D戲服咁環保,我唔會集集買了。
bigtomm 發表於 12-10-2015 06:14 PM
超人應該無新衫,蝙蝠俠個件我覺得跟遊戲件差不多,係件重甲版有趣,不過睇status其實無特別,最後得神奇女 ...

Ching 仲有個隱藏版潛水俠未露面
鋼鐵人都出爛了
已經沒興趣
wiswis 發表於 12-10-2015 09:54 PM
Ching 仲有個隱藏版潛水俠未露面

說得隱藏, 我又點會見到呢?
不過, 指定行動, 每年都會幫襯熱玩幾回.
我是美漫迷, 每套超人戲都會入至少1只.