Toysdaily 玩具日報

查看: 10255|回復: 33

[新品消息] Civil war ironman 果面有幾個新角色出場,大家要儲定錢了!

Ironman 都係新 suit, black widow 又新衫! 極期待!

師兄你覺得ht 隊長同黑寡婦仲會比新頭雕你嗎?
wing1123 發表於 9-10-2015 06:21 PM

a repaint on the eyes of the aou black widow could make it better!
又可以一模多用.....
我想入戰爭機械..希望唔好係張定

大家估邊一個角色會係 vip 限定...千奇唔好係蜘蛛俠
wing1123 發表於 9-10-2015 06:21 PM

i really think its just the eys that let her down. a repaint of the eyes and eyebrows
can make her look totally different.

儲到冇意欲再儲, 如果有留意價格,就知hot toys 少左人玩,唔係d野炒唔起, 係少左人接貨。或者係自己識訂、或者係國內市場冷淡

愈黎愈HEA出,隻MARK45連頭雕都無埋, MARK III一摸多用搞到條腰硬直,價錢一直升,,加上又不斷不斷玩限定,賣野手段狂用係會有反效果,就今講下都成炸令人反感既野.........最後都係果句玩具唔係必須品真係可有可無,好似樓上師兄今講,,而家HT玩具既價真係炒唔起,個個諗住買多隻黎炒,真正玩家係會自己去訂都己經有貨係手,,,,.仲有咩人會接貨.....

HOTTOYS係因為質素起家出名,而家為左搵多D錢係今減去質素....我自己都停左無再訂野.....得返張MK45單係手
唔知會唔會係bleeding amour 呢
lM真係草到有D厭,設計無大變就吾買了。

BW仲更無新意,一早唔買了。

CA也一樣無新意,同A2九成似,pass。

後話:不過,我係古仔都會買哂!{:1_203:}
有爰早訂,可必炒價入:$
HT熱誠減退、太多盒無位、價錢加到不合理,都是令我對HT卻步的原因。

我都入少左,不過唔關HT事,跟其他廠比,價錢算合理,令我收手的原因是電影角色本身造型設計太無誠意創新。我實在唔想要太多差不多的公仔了。
點解HT,特別係復仇者系列炒唔起呢?其實根本唔需要市場分析,就當你係復仇者死忠,HT出一隻入一隻,初出時隻隻有得過佢升,入多兩三代就好快會令收藏空間飽和,於是D過氣舊款就必須要放,一放就成鬼套放,成班FANS爭住放舊入新變相推低個價,好啦勉強入完套新,個頭又話出D咩自己人打自己人版,跟手盒都未開又要放返出去再入,個個變晒復仇者傳人,搵自己荷包作對,個價只有愈出愈跌:(
Five figures from each side.
no Hulk!?