Toysdaily 玩具日報

[最新報價] Dynamite Action! No.30 《太空小五義》哥頓

P K!離曬大譜!收人成千都咁偷膠!早知唔訂!
今日啱啱攞左,輕飄飄,我覺得淨係磁石外,其他全部都係膠!勁扼錢,成千銀,俾呢啲我!初初訂佢係因為隻哥頓好少出玩具先訂,而家唯有怪自己太盲目,冇考慮呢間廠嘅往積{:1_373:}
師兄基本上講曬我心裡話,只係我係有考慮佢嘅往績,不過佢往績並無偷膠呢樣!

頂!
偷膠係啲配件,我算,連主體都係膠?我係買超合金,你竟然收我合金價,俾舊膠我?頂!呢間廠唔會再賺到我一個仙!
roywong816 發表於 13-1-2016 08:06 PM
偷膠係啲配件,我算,連主體都係膠?我係買超合金,你竟然收我合金價,俾舊膠我?頂!呢間廠唔會再賺 ...

佢從冇講過自己D野係合金, 只不過係收人合金價
同主體用色都怪怪地

睇完呢幅偷膠圖, 如果我買左實講粗口. 1 隻金牛呀大佬, 你估一百幾十的模型呀?
作了一個有趣的比較,有興趣可一看:

http://toysdaily.com/discuz/forum.php?mod=viewthread&tid=246392&fromuid=45375
嘩....咁偷膠法, 係屬於最低檔次的玩具至會咁做喎