Toysdaily 玩具日報

[最新報價] Dynamite Action! No.30 《太空小五義》哥頓

hompage 發表於 14-9-2015 09:00 PM
比高達更久歷史的東西..無三,四十是無可能知...

起碼都要三十尾. 三十頭都應該唔識.
呢個設計要比20,800Yen?? 好似真係貴左唔係小小,係貴左多多...
可能師兄感覺貴,但如想想哥頓的產品是非常少,而且外觀也可以,可能會有點改觀吧!
VLSK 發表於 16-9-2015 12:42 PM

唔買唔得!雖然貴啲!
點解D經典機械人都比依間:angry:公司出呀⋯⋯頂
其實真係唔明白,為何這公司取版㩲的方法如此強,其他如bandai的老品牌公司是沒有努力過,還是什麼問題,總是沒有辦法取得這些玩具的版權,這個真是一個不解的迷,相信有生之年,也得不到正確的答案!{:1_237:}
又睇下佢有冇可能出埋隻太保郎吖!
mpp025 發表於 16-9-2015 09:37 PM
其實真係唔明白,為何這公司取版㩲的方法如此強,其他如bandai的老品牌公司是沒有努力過,還是什麼問 ...

Bandai 未來一段時間都不會生產同"龍之子製作公司"有關的產品,因為"龍之子"有20%股份係屬於 Takara Tomy 的。

如果你清楚"日本企業同盟關係",就會明白上面意思。
漫畫"課長島耕作"有解釋過呢種 "日本企業同盟"。
昨日已訂,$!)**

請問邊樹開咗訂?
HighLamb 發表於 18-9-2015 03:43 PM
Bandai 未來一段時間都不會生產同"龍之子製作公司"有關的產品,因為"龍之子"有20%股份係屬於 Takara Tomy ...

謝謝提示!我要找一下日本企業同盟關係或課長看看了!增進一下自己的知識了!謝謝!:)
需然機會渺汒,但仍然希望日後有轉機的出現呢!{:1_207:}
K_C_Wong 發表於 18-9-2015 04:25 PM
請問邊樹開咗訂?

孤注-------------!

謝謝c hing ! :)