Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Iron Man Mark III Stealth Mode Version @ STGCC 2015

Ban 佢account 啦
唔知呢隻會唔會好似mk7 stealth同官圖好大出入 :he:
傻仔先買,同模再出!ht真係當玩家傻仔
我認我傻,我亦傻得起。

哩隻色版Hottoys出第一版mk 3
時係某個展已經show過出黎。當時已經心動。以為HT遺忘左,終於都出啦。
遺憾ge係可玩性真係好底。
stevenau616 發表於 8-9-2015 05:06 PM
傻仔先買,同模再出!ht真係當玩家傻仔

向來特別版都係比D特別有錢洗得起個D人買o的,窮人識條春依個心態咩。你話係唔係呢。
凍原熊貓 發表於 8-9-2015 05:38 PM
向來特別版都係比D特別有錢洗得起個D人買o的,窮人識條春依個心態咩。你話係唔係呢。

我就說玩得 HT 的都是有錢人,有錯請更正!
其實我覺得幾靚幾特別,如果唔難買都會入,唔知有咩好嘈:ar:
Kolzz 發表於 8-9-2015 05:10 PM
我認我傻,我亦傻得起。

哩隻色版Hottoys出第一版mk 3

隔咁耐 都唔搵人幫你改色 都真係幾愛下喎
hk小文 發表於 8-9-2015 03:04 PM
無人唔俾你不滿, 但想請問, HT 出改色版, 令閣下有什麼損失而令你不滿呢? 唔買以後唔俾入 HT?

我無一個字係講緊呢隻野轉色唔轉色.......
我講緊呢度某些人不滿他人發表批評性言論,
你都回得幾有趣,我唔識答你,當然我無損失,因為我好少再玩ht,純係度吹下水,
踩親你條尾?

我只可以講真係好多HT打手,講黎講去話隻色靚!
買隻MK3合金返去自己改or比人改,噴色換燈有幾難!
講到咁中e!我玩ht係講整體性,你地依d只講色

你地依d只講色
我只可以講依隻不可動腰系列完全5值依個價,如你覺得值5洗回我,因為5啱channel !thx
堅一模多用,一盅46n次方多用無限loop

以下是設計對白:
A:又出lM,悶唔悶啲!
A:又出SW,香港人唔啱玩!
A:又出未來戰士,out哂喇!
A:又出Marvel嘢,濫唔濫啲呀!
A:又出鐵血,出到爛啦!
A:有冇攪錯,啲配角仲乜要出限量,搵鬼買咩!
A:有冇攪錯,啲主角仲乜要出限量,我點買呀!
B:咁HT應該出乜先啱?
A:總知要出啲唔好咁熱門野,唔好咁濫就ok。
B:咁你有冇買HT出
HOTTOYS出玩具的熱誠真係高到呢...........我肯肯肯肯定會買啦...........{:1_374:}