Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Iron Man Mark III Stealth Mode Version @ STGCC 2015

dennis128 發表於 7-9-2015 09:52 PM
.....即係...三一萬俠...ironman 改色版本.........

似惡魔人改色版本...
mansit 發表於 7-9-2015 10:57 PM
以下是設計對白:
A:又出lM,悶唔悶啲!
A:又出SW,香港人唔啱玩!

very true with the fact happening in the market of Hong Kong!
funny !
其實會唔會到時個時真實個色好大分別?
因為我見mk7 stealth都係官方張相同真實有d出入....
有誤導成份有人睇左爆地相己為條腰郁得米瀨野。又唔講明换件
lawliettoo 發表於 7-9-2015 08:34 PM
我想知呢度之前鬧不可動腰鬧得好勁個班人會唔會身體好老實咁去訂

跳樓價都無視。要禁多碌木做乜?
bababa 發表於 7-9-2015 11:55 PM
very true with the fact happening in the market of Hong Kong!
funny !

夏羅古真係好正ga:$,而家考慮緊犬狼
只是改成藍色,一點都唔吸引。
其實討論區係唔俾人批評不滿?
只可以讚先出聲?
真係一個社會既縮影.......
發表個人意見會俾人話搞事?
rubbish!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
依倒D人一向出乜都閙,叫人唔好訂。轉個頭自己訂架啦,到派貨又乜野神物點點點要後追。依倒太多炒家扮玩家啦,唔叫大家唔好訂到有現貨點有得炒?所以睇留言根本無需認真。樓上閙個D有幾多個真係會唔抽,心照啦!
真係改良左好多......D圖:78:
優質居民最愛管人賣乜!你冇迫我買,但我唔鐘意你做呢樣嘢出來比我選。你為什麼唔出乜乜物物?最後一隻都冇買!
bababa 發表於 7-9-2015 11:55 PM
funny !

如果A講得出哩個說話 我覺得唔會成日買im。但我認同你有一句 “出咁冷門 我買黎等跌咩”(類似)完全係香港買Ht既風氣 跟本就見夠潮先買 隨時買番去 盒都唔會開
有得抽VIP就買,無得抽就對IM免疫~:78:

佢梗係有權出啦…我亦都可以選擇唔買…但我亦都可以選擇唔買之餘都照博命狂抽分薄其他人抽中機會都好丫:58: