Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Iron Man Mark III Stealth Mode Version @ STGCC 2015

抽呀,炒硬呀:)                    

ht 好似對佢果條 硬膠爆地腰 + 硬直不貼地腳 好自豪甘喎?

.
唔係呀, 呢隻幾好呀, 隻藍色好特別下.

其實好多人買返屋企都唔係點玩ga la, 都係入櫃display, 當雕像lor
mansit 發表於 7-9-2015 10:57 PM
以下是設計對白:
A:又出lM,悶唔悶啲!
A:又出SW,香港人唔啱玩!

:he:  good   :!
一針見血  :74:

OMG same model but different color

come on, we need something new:*
大圖 updated
Hot Toys - Iron Man - Mark III (Stealth Mode Version) Collectible Figure (2015 S.jpg Hot Toys - Iron Man - Mark III (Stealth Mode Version) Collectible Figure (2015 S.jpg Hot Toys - Iron Man - Mark III (Stealth Mode Version) Collectible Figure (2015 S.jpg
另加 Star Wars StromTrooper
Hot Toys - Star Wars - The Force Awakens - The First Order Stormtrooper Squad Le.jpg Hot Toys - Star Wars - The Force Awakens - The First Order Stormtrooper Squad Le.jpg Hot Toys - Star Wars - The Force Awakens - The First Order Stormtrooper Squad Le.jpg
niknay 發表於 8-9-2015 02:26 AM
其實討論區係唔俾人批評不滿?
只可以讚先出聲?
真係一個社會既縮影.......

haha
呢個世界總有d xx係咁
一出聲就比人話搞事
搞到好激動、好激烈
toys991 發表於 8-9-2015 10:02 AM
ht 好似對佢果條 硬膠爆地腰 + 硬直不貼地腳 好自豪甘喎?

哈哈哈哈........完全講o左我想講果句......hottoys, 你真係好Q勁..........痴Q線!
隻色幾好,不過個設計可玩度一般,既然唔會改,咁可唔可以出埋向左扭既腰parts呢?
照抽,但抽到唔Q理佢, 唔去落定.......仲係MARK 3 之前未死過咩? 仲黎???:handshake:
jerrytse1023 發表於 7-9-2015 08:11 PM
一早估到絕對同合金Mark III一模一樣, 只係唔同色!
抽中要, 抽唔中byebye

請問幾時抽??!!! :handshake:
2littlemoney 發表於 8-9-2015 02:28 AM
rubbish!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

幾時抽都唔關你事啦
Toys_fan 發表於 8-9-2015 02:04 PM
幾時抽都唔關你事啦

嘩...哈哈哈.....:x:x:x
Toys_fan 發表於 8-9-2015 02:04 PM
幾時抽都唔關你事啦

抽到賣賺得一蚊得一蚊!
niknay 發表於 8-9-2015 02:26 AM
其實討論區係唔俾人批評不滿?
只可以讚先出聲?
真係一個社會既縮影.......

無人唔俾你不滿, 但想請問, HT 出改色版, 令閣下有什麼損失而令你不滿呢? 唔買以後唔俾入 HT?