Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Star Wars 7 原力覺醒Hasbro 6吋,P.7Captain Phasma! P.2解放Kylo Ren&白兵

jeffloh 發表於 8-9-2015 01:36 PM
可能真係年紀大了, 對新版star wars興趣不算大, 電影就應該會去睇o既, 不過今次睇完d figure又無隻想入(連 ...

今次SW7角色、產品真係差少少。

想當年ep1,2,3角色的多樣性,產品之全面,都不是今次能比較的。

今次產品又返炒EP6,EP3,SW Rebels再加上sw7的新角才成line。

當年十年前,EP3的3.75"角色人物造型多都……數唔晒。
無明: 發表於 8-9-2015 12:44 PM
Ching好波!
比你一言驚醒夢中人!

順眼不少{:1_377:}唔怪得見個叉位有高有低,以為車線位隻隻唔同; 原來抽番上腰才是王道!
無明: 發表於 8-9-2015 12:44 PM
Ching好波!
比你一言驚醒夢中人!

:!我都咪入手,我尼處無得買。一眼望就發覺唔對路,D大陸工廠大媽妹仔亂來。
今次出既玩具最特別係隻BB8重現電影中個頭在個波上,其餘都係算AR

呢兩日分別去過尖咀同沙田斗城,睇下新星戰玩具,
6吋被人掃哂就一D都唔出奇,奇就奇在3.75"都冇哂新白兵、銀兵同奸角,
其他款就齊一齊,個個又話3.75"睇下唔買,但點解似炒得既款都一隻不留﹖
megabox 豆城  6" 有黑面罩幾盒, 岩岩經過見到, 有興趣可以睇睇
無明: 發表於 8-9-2015 06:06 PM
今次SW7角色、產品真係差少少。

想當年ep1,2,3角色的多樣性,產品之全面,都不是今次能比較的。

我自己一向喜歡6吋多過3.75", 只係以前star wars只得375, 所以就儲375啦. 當時知道會出6吋都開心的, 不過發現我呢d只會散入的人如果想用正常價散入幾乎是無可能的, 一係就要鬥快去豆城咁, 所以心態上已經變得唔太想玩了 (加上6吋只係近2年左右的新系列, 又唔係已儲了10年)

當然有時間都會照去豆城睇下有無貨, 不過無就由得佢了. 我相信同一個造型一定不停咁loop住出, 改下色又一款, 所以真係唔急. 昨天我都見有EP7的6吋,不過白兵被人掃晒了, 其他角色我又麻麻所以最後咩都無買~  
wilson3a10 發表於 8-9-2015 10:35 PM
megabox 豆城  6" 有黑面罩幾盒, 岩岩經過見到, 有興趣可以睇睇

尋日去銅豆
不見……
quincy 發表於 9-9-2015 11:17 AM

尋日去銅豆
不見……

Kylo Ren 我見荃灣好多貨~XD

ps: 如果只睇面相, 黑人果隻做得唔錯, 女果個就.....
jeffloh 發表於 9-9-2015 03:00 PM

ps: 如果只睇面相, 黑人果隻做得唔錯, 女果個就.....

O.............
我未有機會入到手
可惜

女角唔錯,只喺孩佬上色麻麻; 睇輪廓重塗後會似番。不過男女角等減價先考慮,等年底當限定出番黑武士~:D之前無入

孩佬整囡囡面相真係嚇死人:(
我仲未有緣見到6"白兵, 等shf算數 :P
wilson3a10 發表於 9-9-2015 10:46 PM
我仲未有緣見到6"白兵, 等shf算數 :P

灣仔有
不過炒價……
各位大大 原來外國disneystore有六吋elite合金可動版 吾知香港會吾會有...