Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Star Wars 7 原力覺醒Hasbro 6吋,P.7Captain Phasma! P.2解放Kylo Ren&白兵

·今天在太古見到一個

無明: 發表於 5-9-2015 11:37 AM
睇住先!

比起赤武神,黑武士,賞金獵人C3po.....呢個中世紀的十字軍Kylo Ren, 冇晒George Lucus&#22 ...

好奇兩人關係啊!

無明: 發表於 5-9-2015 10:14 PM
·今天在太古見到一個

Thx !!
師兄!report!

話說,Kylo  Ren真係破晒Star Wars的紀錄。
GEORGE LUCUS每隻人物的造型設定都是好出的。

偏偏今次SW7的招牌Kylo Ren 7到冇朋友。

你可曾見星戰人物,又戴帽又戴頭盔???

Jedi,Sith都喜愛戴帽,但Vader有頭盔就唔會再多個帽啦?想点?

把十字劍的設計,除了貫徹佢一身中世紀武士風格外,就違反哂星戰光劍的原理。

【科技籽】星戰1:1道具級 十字紅光劍出鞘 - http://s.nextmedia.com/apple_sub ... 7373&a=19282866

Dark side of the force嘅追隨者,又唔係Sith?
Are u kidding me?

即係咩?一個唔信主的基督徒?一個上帝的忠心僕人又唔係神職人員?咁唔通係Jedi???

黑孖孖的身型亦冇睇頭嘛!

無明: 發表於 6-9-2015 08:33 AM
話說,Kylo  Ren真係破晒Star Wars的紀錄。
GEORGE LUCUS每隻人物的造型設定都是好出的。

http://youtu.be/utif5O1WHE8

話說哩個就是真面目{:1_197:}幾似RM個光洙:DD
ChrisLamXYZ 發表於 6-9-2015 02:27 PM
http://youtu.be/utif5O1WHE8

話說哩個就是真面目幾似RM個光洙

真的要改良改良,改大條領,執一執色。

手臂上了銀油,頭執了銀油,

領加大等頂帽可拉出D,似D修士帽。

玩具件袍系咪應該
大家覺唔覺得今次星戰七好神秘,人物故事大鋼保密得好緊要,流出既消息好小,好怕伏伏地!!!
仲有無其他新電影既玩具?
想問樓主你隻黑武士係咪都係孩記?今日沙田豆城入到黑色個隻同白兵
其實我未入手既原因係
唔知佢乜頭乜路
學無明兄話齋
又戴帽又戴頭盔
仲要十字激光劍
都係過句啦,佢會唔會High親自已
哩隻 kylo 見仲有好多貨 , 白兵就少 , 白兵應該係D人一買幾隻排排企
quincy 發表於 7-9-2015 11:02 AM
其實我未入手既原因係
唔知佢乜頭乜路
學無明兄話齋

通常睇完套戲就咩都唔記得唒,之後就想後追......
正! ching有無入captain phasma,好少見人share,香港有無?