Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Star Wars 7 原力覺醒Hasbro 6吋,P.7Captain Phasma! P.2解放Kylo Ren&白兵

呢隻好似未出,好似得b記有張
相睇
167169 發表於 7-9-2015 11:45 AM
通常睇完套戲就咩都唔記得唒,之後就想後追......

發人深省。你呢句真。到時追唔到又恨。

想入嗰幾隻6"又有出,仲有大把廠出,一定唔入3.75低能兒童向。

留錢入多件載具就真。
我都有d擔心呢套野...

主要原因,角色造型有d出事...

- Finn (John Boyega),個黑人主角:對唔住,我真係覺得佢好冇台型。作為第一男主角(poster佢係揸住Lightsaber),真係好唔吸引。當年Mark Hamill、Harrison Ford、Liam Neeson、Ewan McGregor等,靚仔好多。我到而家都唔記得佢個樣。

- Captain Phasma (Gwendoline Christie):初頭知道有個Stormtrooper頭領,以為有靚女睇。有諗頭喎,我話。點知一Google...  個人口味問題。

- Kylo Ren:其實相對地,佢都唔係太出事。不過相對Darth Maul、Count Doku、General Grievous 等奸角各有特色,佢只係一個Darth Vade wanna-be。希望劇情幫倒佢。

我已經打定輸數。希望Luke/Han/Leia唔好太少戲份啦 :o
講真呢集造形同戲碼都真係麻麻…
呂品器 發表於 7-9-2015 02:10 PM
我都有d擔心呢套野...

主要原因,角色造型有d出事...

GWENDOLINE 有米九高,是Game of Thrones裏唯一未正面脫光的女人角色?

不能令人有任何婽想。

真惡魔狂人 發表於 6-9-2015 08:58 PM
大家覺唔覺得今次星戰七好神秘,人物故事大鋼保密得好緊要,流出既消息好小,好怕伏伏地!!!

淨係六吋玩具已經伏左。

你睇!?

好似OK,但……

死未?

白兵用頭盔,Kylo Ren又用頭盔,

但点解佢頭咁細?唔通佢係外星人?

伏唔伏?
revy 發表於 6-9-2015 11:56 PM
想問樓主你隻黑武士係咪都係孩記?今日沙田豆城入到黑色個隻同白兵

我黑武士,孩記身bandai模型頭,哈。

索性唔戴帽,会否好D?電影裡係点呢?
sen524 發表於 6-9-2015 06:52 PM
玩具件袍系咪應該

你似有說話未曾講?

件袍好阻腳,時光倒流中世紀。

戴帽又頭盔需然怪,

但頭太細仲怪,都係戴返好D,當佢係Dr. DOOM囉!
無明: 發表於 7-9-2015 04:57 PM
你似有說話未曾講?

論壇唔比我發d内容:unhappy:我覺得袍著得太低,應該著上d先岩,開叉個位應該岩岩系腰帶下面ga
sen524 發表於 7-9-2015 06:47 PM
論壇唔比我發d内容我覺得袍著得太低,應該著上d先岩,開叉個位應該岩岩系腰帶下面ga

情況同黑武士一樣內袍過大。

http://toysdaily.com/discuz/foru ... age%3D1&page=13
我本以為係灣仔會較豆城平
點知尋晚見到Kylo Ren同白兵都炒貴
真係唯有慳翻!
無明: 發表於 7-9-2015 04:36 PM
淨係六吋玩具已經伏左。

你睇!?

唔出衰D點令人買埋打後N個版本...
sen524 發表於 7-9-2015 06:47 PM
論壇唔比我發d内容我覺得袍著得太低,應該著上d先岩,開叉個位應該岩岩系腰帶下面ga

Ching好波!
比你一言驚醒夢中人!

拉高D件袍咪得囉?!Great idea!

連頂帽都拉大左,跟返海報造型,正!

CHING你先至係玩家!
可能真係年紀大了, 對新版star wars興趣不算大, 電影就應該會去睇o既, 不過今次睇完d figure又無隻想入(連我儲開的白兵都係...) 加上依家好多時要散入就要食炒價, 一係就改少少, 改隻色又出多次(eg d clone trooper, captain, 隊長, 班長, 連長, 部長.....已經唔會儲晒了) 所以都係果句"見到有貨又合理價就入手, 就算買唔到又唔覺得可惜"
我尋日都係沙田豆城買左隻Kylo Ren,白兵就一隻都見唔到了~