Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot toys 1/6 Star Wars First Order Stormtroopers collectible set

頂多等這支
Chiksiu 發表於 6-9-2015 02:00 AM
請問,訂金要幾多呀??

First Order Stormtroopers collectible set  落訂 1K
銀色是白兵王????

咁都係入一隻正常鴨兵算......{:2_252:}
隻白兵 squad leader 開訂味?
2littlemoney 發表於 6-9-2015 06:08 PM
隻白兵 squad leader 開訂味?

未開訂,coming soon。
又要定一.Set 至有咁多野?? 咁唔駛啦.....清清地, 單隻玩下算.......{:2_258:}
Stormtrooper-HK 發表於 6-9-2015 06:36 PM
又要定一.Set 至有咁多野?? 咁唔駛啦.....清清地, 單隻玩下算.......

訂左一 set, 衹知比分開訂兩隻平一魚。但有多左配件嗎?
請問訂咗要等幾耐先有貨呢{:3_142:}
2littlemoney 發表於 6-9-2015 07:22 PM
訂左一 set, 衹知比分開訂兩隻平一魚。但有多左配件嗎?

我諗單一隻只得, 手,手,手同手.........{:2_249:}
昨夜拆箱, 發現手肘的可動性被衣料限制住了, 只能90度, 再彎下去怕破衣.
上身偏重, 沒用支架很容易倒. 沒什麼配件, 就2套手掌和4支槍而已