Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot toys 1/6 Star Wars First Order Stormtroopers collectible set

HT好像有些武器沒付 一般兵有甩棍和盾牌

http://bandai-hobby.net/sw/products/ep07_force/ch/ch01.html
要買2盒嗎?真是要命阿.......
只是加片墊肩沒其他特殊配件也叫限量版?
waynex5 發表於 4-9-2015 09:15 AM
只是加片墊肩沒其他特殊配件也叫限量版?

重有個座圖樣唔同
HT限量版從來都係雞肋
舊白兵靚仔好多            
新白兵唔講仲以為係3A出品,重口味之選:oh:
kaselai 發表於 4-9-2015 09:21 AM
重有個座圖樣唔同
HT限量版從來都係雞肋

那種沒造景的底座就不列入討論了, HT真的沒誠意
:ar: 雞肋   :oh:
即係點? 呢個只係訂Heavy gunner? 定係一盒有4隻?
Star wars 真係一個超大坑, 最近先睇返頭6集, 之前唔識欣賞, 其實超好睇.
我仲諗緊入唔入, 一入就好大獲. (Captain Phasma 我必入)
set裝有人知幾錢嗎?

預告片有隻銀色,唔知ht會唔會又攪限定呢
codianno 發表於 4-9-2015 10:44 AM
即係點? 呢個只係訂Heavy gunner? 定係一盒有4隻?

一盒有4隻.....??.....可以o既.......將個價 x4啦~~~~
幸好番看1-6集沙窩都仍冇愛
唔係大獲……
诤白兵唔入返10隻8隻都唔似樣:p
新白兵個咀形好似 ....

arde2046 發表於 4-9-2015 11:21 AM
一盒有4隻.....??.....可以o既.......將個價 x4啦~~~~

價錢唔係問題, 如果有4隻價x4好正常. 我只係想知Heavy gunner係可以一隻獨立咁訂定係要4隻一齊