Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot toys 1/6 Star Wars First Order Stormtroopers collectible set

我只會買主角 絕地武士 同 西斯武士版本
就咁睇,應該只賣Heavy Gunner je~
一陣訂set,
仲諗緊訂唔訂kylo,始終隻野太行貨
唉~真係對EP7白兵無乜FEEL....
你要簡約無問題, 但簡約成咁, 真係一D都唔覺得型(即渣古得返單眼, 冇左個豬咀)
就EP1~EP6 o既白兵, 你唔擺埋一齊, 單獨一隻都好有味道
(由其EP1~EP3個頭盔, 由全部線連埋, 到EP2,3分返開眼位同咀位, 感覺真係進化到EP4)
而家EP7俾我o既感覺係為左方便生產而簡化設定...
成日諗1/6後應該多少少detail, 而家真係好似同SHF同等咁...
渣古 .....................xdd:p
舊設計始終無可取代,
新兵簡約設計反而有點老土,始終舊白兵個頭風格比較強烈。
個頭盔成隻鴨咁
真係見到都反胃
想係 TH 等 stormtrooper 後追等極都等唔到。 而家訂 1 set first order 算了!
niknay 發表於 4-9-2015 07:33 PM
舊設計始終無可取代,
新兵簡約設計反而有點老土,始終舊白兵個頭風格比較強烈。

頭部設計確實冇驚喜,身體,手,腳甲就流線形左 d。希望睇睇下會順眼小小吧。
:(白兵每款只買一隻都就黎可以組一隊兵
長路漫漫,仲有ep8&9,等隻白兵進化到我有feel先入吧!:78:
今晚去訂左套 set 裝,冇乜人,唔洗排隊! :x
請問,訂金要幾多呀??
白兵黑武白兵黑武白兵白兵黑武白兵黑武白兵黑武白兵黑武白兵黑武白兵黑武白兵黑武白兵黑武白兵黑武白兵黑武白兵黑武白兵黑武

不停出不停出,個坑深個im:49:
己訂, 可能舊 version 白兵 睇到厭, 呢隻外型覺得幾新鮮 ~