Toysdaily 玩具日報

[最新報價] ES合金15 高廸安

Fxxk! I pre-order 2 years ago at Pxnda but the price was 6.5 fish! now other shops less than 5 fish!
redfish 發表於 28-7-2015 04:54 PM
由開訂到現在, 日圓已經跌左20%, 平過訂先合理

咁真係唔去攞貨算!  :die:
I am skeptical about the market price is so low. Lets see which shop can provide that price.

而家喺現時最平都650,.  490邊度?咪亂吹               
真係信5舊樓下買到:x
村長 發表於 28-7-2015 04:21 PM
四舊發................

hi big big pls PM me where did you see that price. Thx.
ywwong 發表於 28-7-2015 05:03 PM
咁真係唔去攞貨算!

其實有留意呢位村長大大的回覆, 佢報的價通常都是接近行貨批價, 或平批價少少(可能佢有折扣), 相信短期都唔會在市面找到佢講的價.

不過我相信街價會平過訂.
期待師兄出玩具 report 先 決定買不買?

謝謝

訂左又嫌遲
到左又嫌貴.

TD人特色?

我就等緊AMIAMI通知,連運費應該同熊貓差唔多.

爭幾魚,就算吧啦,,,
我淨係想快D有得玩!
PS: 嫌貴就慢慢等啦,過一排賣晒咪追貴貨囉.
孤仔已經788

睇FL FACEBOOK的回覆, 福姑都由7XX加到8XX, 似乎呢次訂平過街價
我剛剛去左現時點取貨,見唔到個位人兄所講既4XX.

68X至78X都有。

希望個位大大報下邊到有個一個街價,唔好亂講。
People who says is 4XX are stupid people trying to create chaos with the prices. Gordian is like Baikanfu, so I don't see how the prices can go down to 4XX or even 5XX. TD should ban these kind of people.

現時點最平七百。。。剛入手,三樓!

其實Es天威與它的結構差不多,現價本來應該相近吧!