Toysdaily 玩具日報

查看: 58805|回復: 161

[最新報價] ES合金15 高廸安

終於收到貨辦了

最後再次重申, 我只是ES合金的設計師,
生產出貨時間等問題我真係答唔到的

我只係收到貨辦影下相分享下而已
請高抬貴手

謝謝

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
Vince 發表於 29-6-2015 01:21 PM
LU兄,網友們都係 愛之心 ja。請繼續努力呀 !
Btw 我期待緊 天威 ga

謝謝~!

其實如果我知道情況或者在我控制之內,
我都唔介同大家報告下或者更新下
最主要問題係好多野我都唔清楚, 想答都答唔到......所以請唔好炸我PM了.../_\

其實我想講,CMS嗰隻問心出得唔差的,反而我對呢隻好失望

近排咁多間出高狄安, 先有marusan 翻兜舊模, action toys , 連evolution都要出.  

樓主你公司會唔會有興趣出正常版高狄安, 呢個Q版個神態好過CM廠好多. 出咗出貨慢, 對你公司比其他兩間有信心會出得好啲.
aiqiqiu 發表於 1-7-2015 10:24 AM
知道有新品在出。只是比例并不讨巧啦~有点太大只了。

你若看動畫, 其實要做到手腳有關節, 這比例差不多, 不過肥一些會更好。
生產出貨時間等問題我真係答唔到的<<<<<<:x
wow .... 望穿秋水 !!!~~~~~~~

有圖即快將上市了 !!
唔錯唔錯! D post 擺得好正, 同埋幾鍾意高迪安呢個面相.
結構製作不錯!:shiny:

{:1_377:}{:1_377:}{:1_377:}{:1_377:}{:1_377:}{:1_377:}{:1_377:}{:1_377:}{:1_377:}{:1_377:}
支持,一定支持!
終於等到了,,,訂左差唔多兩年
相影得咁靚又如何呀, 唉.......................我等到花兒也謝了................
終於收到貨辦, 係咪等於出貨?? {:1_215:}
呢隻要入啦:$:$:$
按以往經驗,樓主一post大貨相,通常過一兩日就有貨了,希望今次都係咁。
終於都有,重以為會爛尾唔出 .......... :(
說好的超獸呢............................:no:
iamfinethankuuu 發表於 29-6-2015 12:55 PM
說好的超獸呢............................

可能出六神都未輪到超獸! 等多幾年吧! :58: