Toysdaily 玩具日報

[新品消息] [UG合金] 真三一龍 & Getter Arc

lydiamomo0903 發表於 27-6-2015 11:06 AM
奇怪設定上旁邊沒有“蝦腳”吧!!?

係有架:74:
不過真係幾怪下......就算買左返黎,都係變真.龍(人form)算~

ps:明明世界最後之日個部係真.Dragon,硬係要叫真.Getter Dragon~~~~~
真.Getter Dragon條底底係黃色加手持大斧架嘛:*
根據呢張圖其實真系好還原

不過都差唔多,有睇過真三一既應該都覺得似,但又係十五機個間出就驚
變硬人型.....屋企無咁多位XDDD 但價錢係重點
三一響日本真係咁hit咩,乜version都夠膽出
還真的有⋯⋯⋯⋯
當初看動畫時沒注意到,機器人大戰也沒有⋯⋯
braveking 發表於 27-6-2015 08:02 AM
希望奇蹟經過上次教訓後, 今次做出好戲啦

見poster寫住 miracle X BU toys, 應是一cross over 之作

估計 Brands United 應該係取得版權的一方(今次香港永井豪展就係佢主辦),
而 Miracle 就負責設計及生產~

其實上次機甲艦隊設計就好理想...
但去到生產線就配合唔倒......
lydiamomo0903 發表於 27-6-2015 03:35 PM
還真的有⋯⋯⋯⋯
當初看動畫時沒注意到,機器人大戰也沒有⋯⋯

機器人大戰兩側都有鰭的~

maxresdefault RS.jpg
好核突。。。。。。。。。。。。。
還是條頸及尾做得長D好! 或者出多加長給玩家選擇,又或者出parts!

設計方面奇蹟是OK, 希望在找廠量產做得好D!
今次不知會否把對藏入龍身??
當你地發覺原來哩隻真龍三一係可以變成二三號時,好難唔會發出大叫的聲音了
兩隻通常版都想入, 不過唔想要條龍.:blame:
其實頸尾要長一倍就正,不過就無倍放就真!
ug合金??
又是哪家廠商沒聽過
而且那個真龍的(鰭)??好像做太大了
脖子又太短看起來像龍蝦.............