Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 【市面上所有】1/6 Christian Bale版可動BATMAN集中帖"已更新"

我個人覺得batman begins 動漫節果隻有面具既頭雕最似,仲似過DX
強帖,極齊全的記錄,必須支持。謝謝大愛分享!
mushroom 發表於 13-6-2015 11:57 AM
嘴型, 面罩比例, 那隻最似?

我幾滿意自己果隻~
題外話,個人覺得Bale個咀有型過米高基頓。
支持下先,溫故知新,雖然我覺得armory除了披肩外已經是無懈可擊:D
不過真人頭雕希望有新版本

呢度有位ching收藏蝙蝠物品好齊全,堪稱蝙蝠洞:$
mms67 好过 会场Begin suit
jjjjjjaxon 發表於 14-6-2015 02:41 PM
mms67 好过 会场Begin suit

但係MMS67個Christian Bale頭雕唔得,BEGINS Suit入面最似Christian Bale始終都係MMS155"會場版"

MMS67同MMS71粒Christian Bale頭都係敗筆,最唔掂係MMS13,無嘴形換,無可動眼,無Bruce Wayne頭雕

其實MMS67無乜特別,唯一吸引到我嘅就係佢個切割器,不過已經有EnterBay隻1/4同DC隻1/6 TDK版BATMAN,哩兩隻都有切割器,所以MMS67果隻多佢唔多,可有可無:38:
ilove12inch 發表於 13-6-2015 06:28 PM
題外話,個人覺得Bale個咀有型過米高基頓。

你睇HT都知,基斯頓比爾計埋1/4果隻總共出咗9隻,米高基頓只係出咗2隻就知咩事:38:
樓主可否影一影,分享一下你家中full team Batman,唔該{:1_235:}
justice_wing 發表於 13-6-2015 02:13 PM
我個人覺得batman begins 動漫節果隻有面具既頭雕最似,仲似過DX

HT MMS67個Pneumatic Mangler 切割器
http://3.bp.blogspot.com/_1luLRX ... 1600-h/tdk+tray.jpg
16/6 更新:

DC Direct BATMAN BEGINS版圖片

Real action figure 果隻唔錯!成日感覺佢做替腳角色都係擺黎點綴joker個盤問室

ilove12inch 發表於 14-6-2015 10:43 PM
樓主可否影一影,分享一下你家中full team Batman,唔該

今日終於比我後追入到哩隻Medicom TDK 新Suit版 BATMAN,我搵咗佢好耐!!,哩隻極之罕有
全新都係$8xx:handshake:

罕有程度直頭超越HT,因為HT點樣絕版都好,比得起炒價嘅都一定追得返,但係M記哩隻就可遇不可求

支持喜歡batman的各位!{:1_377:}