Toysdaily 玩具日報

樓主: Gundam@EFSF

[玩具攝影] ROBOT魂極品!【G-Self in G Recognista 】Bandai的詛咒應驗了!

joseph1106 發表於 15-6-2015 01:53 AM
老老實實 G Recognista 個人認為是最不知所謂的高達. AGE都好過佢.

申利: 30yr+ 高達迷.

you mean the story? or the mecha?  the mecha is OK IMO
其實我覺得G-Self 好看啊林唯一可惜的是古事交代太簡單有點難看,如劇情再做好一點,和第一集一樣再和UC多點實在的連繫,相信是一套不錯的高達。
另外是佩服大河,機設為永都不會太差!!
睇过3集,前面2集,最后一集。。。最后一集都甘闷。。完全接受唔到,内容到底系讲咩。。,画面感觉好似30几年前的老剧。。。。比0079还古老的感觉
第一張相我真係見到功夫貓黨:78:
糞作,人設機設故事作畫都係水準之下,我當佢無存在過,gundam the origin 同z gundam define至係新作
kingchowkk 發表於 20-6-2015 11:08 PM
其實我覺得G-Self 好看啊林唯一可惜的是古事交代太簡單有點難看,如劇情再做好一點,和第一集一樣再和UC多 ...

富野話故事本來係一年份量,但sunrise決定同期做三套動畫,呢套只能在有限資源下完成⋯
呢套大河原無份做機設啵:(
Good toy, Goog photos, but the worst stories of the Gundam series.