Toysdaily 玩具日報

樓主: Gundam@EFSF

[玩具攝影] ROBOT魂極品!【G-Self in G Recognista 】Bandai的詛咒應驗了!

it's really too low attraction without any selling point
felixchi 發表於 4-6-2015 10:27 AM
Sorry 我真係唔敢認同閣下所講既極品. 頭無造二重關節,腳板貼地性唔算最高,膠料差同f91爭幾班,手臂拉出 ...

u are pro!  my last Robot spirit is Banshee... :(
felixchi 發表於 4-6-2015 10:27 AM
Sorry 我真係唔敢認同閣下所講既極品. 頭無造二重關節,腳板貼地性唔算最高,膠料差同f91爭幾班,手臂拉出 ...

利害利害,very 專業

Robot魂,小弟只買左g gundam 系列三隻,請問質數如何?
我冇大家咁叻,三集,三集都過唔到……
床上的波兒 發表於 5-6-2015 12:53 AM
Robot魂,小弟只買左g gundam 系列三隻,請問質數如何?

my comment is 200 only worth for the good but there are much more better on others.
如果你看得明白這兩張照片,恭喜你,應該和我一樣捱過了二十六集...

作為一個鋼彈迷... 看過所有鋼彈動畫是基本中的基本來吧...

(外傳小說漫畫之類實在太多太亂... 想全收是很困難的...)

主席的兩張是Opening Title造形來吧...

老實說... G-Reco的故事嘛... 據說富野老頭已經承認失敗... 但個人感想嘛... 查實劇中的戰鬥場面頗精彩... 幾碼好過Seed系的「兼容咭」卦...

見主席讚不絕口... 假如遇上「頑X價」... 就入隻趁個熱鬧吧...

呵呵呵...

小櫻上

我都有買, 不錯的完成品:^

今日拎過上手,真係好正。

「詛咒應驗」,的確形容得好!:DD
i could hardly accept its face / overall style... {:1_222:}
這隻評價很高 考慮了很久 這隻就不買了.....
HG宇宙背包改造後可以用到R魂,
我比較想要完美背包最終型 和其他G系列的機體

一般型態就等看看會不會有MG或............MB?
til520102 發表於 5-6-2015 06:22 PM
這隻評價很高 考慮了很久 這隻就不買了.....
HG宇宙背包改造後可以用到R魂,
我比較想要完美背包最終型  ...

don't worry, Bandai already made the sample of other forms.....:p
頭像被屏蔽
kiki33 發表於 6-6-2015 02:30 AM
完美背包最終型是??

Gundam@EFSF 兄影得好靚 ... 但我真係連頭一集都頂唔順睇唔晒 ~~~~~~~ {:2_273:}