Toysdaily 玩具日報

查看: 17393|回復: 51

[玩具攝影] ROBOT魂極品!【G-Self in G Recognista 】Bandai的詛咒應驗了!

ROBOT魂極品!【G-Self in G Recognista 】Bandai的詛咒應驗了!

G Recognista... 這是一個關於男女主角的金星旅行團遊記,及同時制止一班人玩戰爭煮飯仔的故事。

OK, no story, let's talk about this ROBOT魂...
Bandai的詛咒應驗了!人氣低的MS出得特別有心機!
Click to see all pics in my blog!

這個可算是ROBOT魂極品!MS 最頂峰!造型比例十分之出色,因為設定關係,就算沒有印水紙,沒有滲線,細節感也很不錯。關節牢固很好把玩。

如果你看得明白這兩張照片,恭喜你,應該和我一樣捱過了二十六集...

另外有13厘米高,足1比144,比例控至愛。

THks for sharing, but the story......:cool:
G Recognista o既故事真係差到極點:72:
我睇到第9集已經頂唔順放棄唔Q睇,唔好話故事難頂,機設人設都唔係我杯茶 . . .
不過呢隻ROBOT魂真係出得好靚,比動畫仲要靚。
可惜嘅係,我真係唔識欣賞機設 . . .
或者我太老餅啦 . . .

同樓主一樣睇曬全套!作為1隻GUNDAM既ROBOT魂來講真係冇野可以插佢。
最希望佢出PERFECT BAGPACK!
掛羊頭賣高達,係繼吞a之後富野,唔係因為富野係高達之父,笨大都唔可能同佢出齊咁多款模型
只捱了十集, 真係唔知故事up乜.....:47:
但幾like主角機, r魂望魚半:73:
等prefect pack 魂shop先入了,所以呢隻行應該會劈得好慘,唔係普通慘,哈哈,謝分享
功夫貓黨既full scale 版{:1_374:}

未睇過,但覺得魂限果隻幾靚 !
很勉強地看完, 但還是覺得故事、角色拼得亂亂的....
機設都不仲意.....
造型特別的高達,多謝分享。{:1_208:}
Sorry 我真係唔敢認同閣下所講既極品. 頭無造二重關節,腳板貼地性唔算最高,膠料差同f91爭幾班,手臂拉出幅度唔夠,腹部向下比唔上g gundam .只可以話2舊性價比合理,超值就無可能....
眼大大幾似長大成人的BB戰士:34:
大腿有連動,上色細節交足,大量透明件,的碓R魂小有
可動馬馬虎虎啦~~反正對呢只冇乜期望,收貨
MACROSSPLUS7F0 發表於 4-6-2015 01:22 AM
同樓主一樣睇曬全套!作為1隻GUNDAM既ROBOT魂來講真係冇野可以插佢。
最希望佢出PERFECT BAGPACK!

very nice shot! i wish it in MB