Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 【多圖多字報告】SuperRobot SR合金 黑三一 Black Getter + 帝皇萬能俠 SKL

好正呀Ching !!! 強力支持!:$
tolete 發表於 2-6-2015 01:59 PM
非常支持Gazza師兄報告!

謝Tolete兄常常捧場啊!!  
gazza1211 發表於 2-6-2015 10:56 PM
好在我唔太喜歡玩武器(我SR黑三一手上拿着那個斧頭,好像是Revoltech紅三一的)。。。。。笨大呢 ...

佢冇咁易瓜...
笨大淨係玩聖鬥士、龍珠、萬能俠都應該生存到...
gazza1211 發表於 2-6-2015 10:31 PM
謝文兄支持!!

文兄有千值黑三一吧!

都冇呢...............一向都少入三一機體...........{:1_197:}
gazza1211 發表於 2-6-2015 11:17 PM
謝Tolete兄常常捧場啊!!

唔使客氣啦,呵呵!:77:
現在看到歐版的黑三一還蠻帥的耶,消光消的很銷魂~
kaworu30206 發表於 4-6-2015 12:15 AM
現在看到歐版的黑三一還蠻帥的耶,消光消的很銷魂~

是啊。

我玩具櫃是放睡房裏面,收工回家就開射燈,照幾小時後到睡覺前才關射燈和睡房燈,就會有一陣子熒光發光效果,幾特別。
嘩!嘩!嘩!啲相靚到核爆{:1_197:}
SimonC 發表於 5-6-2015 06:27 PM
嘩!嘩!嘩!啲相靚到核爆

謝Simon兄的核爆支持啊~~~!:x

gazza師兄Post好睇!{:1_377:}{:1_377:}{:1_377:}
支持支持!{:1_208:}
我也超喜歡黑三一, 成隻復仇血絲眼黑貓爛身爛世燒窿炭咁太型仔了!
唔計修長身型的EX黑三一, 自己其實最喜歡呢隻SR黑三一同山口黑三一, 覺得瀟洒味道最出!
個人覺得不知為甚麼SR的U型腰設計用在紅三一很礙眼但配黑三一又變得較順眼!:43:
同意師兄也最喜歡這SR黑三一的面相, 傳神夠兇狠但不奸詐!:D

支持G兄的REPORT:handshake:

支持黑三一post!

Gazza 多圖文字精要, 好post. 自己都想買SR黑三一, 不過價好似高了點.
天馬流星拳 發表於 6-6-2015 11:26 AM
支持黑三一post!

Gazza 多圖文字精要, 好post. 自己都想買SR黑三一, 不過價好似高了點.

係啊,價相對SR紅三一實在是高了不少。

唔知道產量有多。因爲之前魂shop開訂後兩三個月都未滿訂。。。有可能,因爲訂單不多而產量不多啊。我見日網Amazon價錢已經上到去接近1萬yen,而香港價錢還在當時訂價附近未有炒上。。。ching可以留意一下香港阿虎網,如果貨一天一天的去得七七八八,就要快點出手。
快快 發表於 6-6-2015 06:57 AM
gazza師兄Post好睇!
支持支持!
我也超喜歡黑三一, 成隻復仇血絲眼 ...

可能黑色的身體比白色的,容易遮掩到礙眼的位置。(正如,囡囡穿黑色衣服比白色衣服遮掩不好的身材:p)

Thanks Thankuuu兄 支持~~~~~~:)