Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2015年11月 [HI-METAL R] VF-1S Strike Valkyrie(一条輝機) (官圖P4)

takeshi 發表於 1-6-2015 02:17 PM
甘師兄賣時記得通知聲,我同你收曬所有yamato macross~~~

ching kidding la, I am sure u already have a large Yamato collection la:p
呢隻買得過,一定要擺全彈發射 pose {:1_203:}
ching 請問邊樹會開訂?之前隻VF-1J 都唔見開過訂
紫月葵 發表於 1-6-2015 11:51 AM
雖然我唔知其他人點諗,但如果出過咁多VF-1既產品,又同上一隻相差左咁多年,都係用番舊技術,都係冇得 ...

購買的理由是, Bandai 會陸續推出其他角色, 相信很多大大都非常期待。

大姐姐 發表於 1-6-2015 08:09 PM
購買的理由是, Bandai 會陸續推出其他角色, 相信很多大大都非常期待。

睇下第一隻出成點先
Bandai 會陸續推出其他角色? really?
定價以Bandai近期來講算好平, 重平過SR合金
VT-1 同 VE-1 必買 !

等A社再版等到鬚都出埋佢都未出:67:
好多都係參考出品未有日期推出.....  希望笨大咪吹水之後無哂影。:*
红黑很帅 期待一下 先定1j

搵返舊果盒出黎,原來已經係5年前...

stonekeung01 發表於 2-6-2015 10:04 AM
搵返舊果盒出黎,原來已經係5年前...

my vf-1j 變黃了... ha ha
taken 發表於 2-6-2015 10:21 AM
my vf-1j 變黃了... ha ha

5年咁耐難避免....:42:   

不過對哩個系列唔樂觀..
盒FULL ARMOR駛唔駛咁大盒? 只是細過盒1/55 STRIKE少少.