Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: mar0189

[Hot Toys] 美國隊長SAD盾

How come I don't see any problem with either?? {:1_375:}
Is it because of the angle the photo was taken??
我個盾磁背部時走哂位,相信粒磁石掉轉裝,依家又無單,可以怎樣解決??
唔係好SAD姐 :he:
樓主更唔適合上網BID野, 過份完美主義者 :$ 人地唔會比你件件拎出黎Scan :(
玩玩具不應如此, 其實你所謂既SAD, 放出黎擺完全唔覺眼 :ar:
過多排咪又出多隻~~~唔通儲一世咩 :ar:
如果bid單,是否bid返14日內先可以維修或更換?
superbbq 發表於 24-6-2015 02:43 AM
我個盾磁背部時走哂位,相信粒磁石掉轉裝,依家又無單,可以怎樣解決??

把啡色肩帶除下會見到金屬片後有塊磁石,把它反轉貼好便可以,與盾牌無關。
hyatt 發表於 24-6-2015 11:16 AM
把啡色肩帶除下會見到金屬片後有塊磁石,把它反轉貼好便可以,與盾牌無關。

好,等我試下先,我都知與盾無關係的
hyatt 發表於 24-6-2015 11:16 AM

原來分上下兩粒磁石,佢兩粒都掉轉咗,剛才我已掉好肩帶個粒,但下面腰部個粒在衫入面,唔知點除件衫,暫時整唔到
OT, my old captain's shield has colour pain off now