Toysdaily 玩具日報

查看: 9013|回復: 37

[Hot Toys] 美國隊長SAD盾

玩開IRON MAN第一次玩隊長就中伏
拎去換第一個比我仲SAD開第2個又係咁好似SAD盾大聯盟:72:佢又話開左2盒無計後面又有人排隊我為有無耐接受第3個
我想問其他師兄美國隊長盾係咪不嬲都唔完美定係HT都係比番SAD貨人換因佢都係拎個盾出黎唔係係你面前開盒
How sad? 當戰損咪得
開個咁嘅帖又冇圖...:ar:
淨係一路話sad又冇圖好難幫你
又冇圖淨係得個SAD字, 大佬, 你都要講清楚SAD咩野, 點樣SAD, 有幾SAD, SAD係邊先{:1_237:}
我新手唔識出圖
SAD位係換件時3個盾紅色部分都有2至3點起粒情況
我完美既意思都係上色位平滑無起粒

吓,,,咁都算SAD,咁都係SAD,,,,,,無言,你啱!!{:1_224:}
任何生產都沒有百份百完美, 樓主放鬆心點吧~ :78:
可以BID個完美(樓主認為),再將自己果個賣走~  
ching有冇相?如果起粒係暗倉咁大粒就話啫,如果輕微嘅就有點吹毛求疵了……
有點吹毛求疵既SAD位
樓主..我覺得不如你想方法放張相上黎比大家睇下..因為個盾有一兩點所謂起粒既話都算係SAD貨...咁一係就果粒野大到好似粒保濟丸咁,一係就你個人本身就係一個好易SAD既人黎.....否則我真係諗唔明點會有人認為有一兩點粒粒而要換貨,仲要話係SAD咁緊要........
我覺得甩油都仲OK,起粒粒又真係sad左d...

呢個POST 冇得討論啦, 冇圖冇真相.
你話大粒, 我話細粒, 佢過睇唔到. 咁點比意見?
如果睇到SAD盾你會唔開心既話,一係收埋佢,一係放左佢.
如果睇完又無太大反感既,就由佢...:38:
咁sad不如我出$100同你買左佢:p