Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 美國隊長SAD盾

其實樓主係'三等兵'應該唔可以叫做新手嗱?要識上圖有太多方法,search 下keyword 已經大把資料
今時今日玩forum仲有人唔識貼圖:70:
hoho10120998 發表於 28-5-2015 02:12 PM
今時今日玩forum仲有人唔識貼圖

都好過見到 C:// drive大法既 :(           
排$80 {:1_197:}
睇完兩版, 盡皆嘲笑...
樓主當然有佢既缺失, 但係...

樓主最簡單: 1) upload photo to FB 2) right click 3) select properties from pull down menu (last item) 4) copy URL address from the pop up window 5) back to your post edit and click the small add photo icon 6) copy the link onto it 7) done

不過如果真係好小事, 貼出來只會俾人小得更甘... 請自行衡量...
sad貨無圖,好難唔懷疑你唔係打手wor ...
你來自KA?PI?
最多上y拍bid 返個盾返來
樓主潛左水??????
其實真係有圖先判斷到 Sad 唔 Sad,我自己o個個最外紅圈有有兩點紅色特別深色,不過出去換太麻煩,又唔係花左或者好似 The First Avenger 同 Avengers o個兩隻咁甩左油,我都唔當係 sad,似中都係有少少瑕疵,諗返起以前o係 SB 見到個超完美主義者去窗口度換 XLII 真係嘔血,睇足三隻,拎到貼哂眼咁睇,差在未拎放大鏡上去換貨,後面排三四個人,你話幾乞人憎!
樓主,我都有個 sad 盾,大家可以研究分享一下。

https://flic.kr/p/trsris
未玩過隊長我都係想知盾牌紅色位有一兩點凸起係咪正常
平時都係睇多唔知出帖無圖會比人咁多誤會:unhappy:
其實有少少起粒都好正常。
邊個有sad盾我出$100買:x
2littlemoney 發表於 28-5-2015 10:34 PM

You should  not have heard my story with hot toy and  Howard Before

Such kind of issue will be considered as normal.

My big small eyes mk7 was considered as war damage ver by Howard.

I argued with him.

He told me.

"HT 不適合你, 好好享受你的生活, 玩你的其也玩具"

After that , I never buy any hot toy.

If u really want to do get a perfect, he will never give u.

Either accept it or don't give money to Howard again.

2littlemoney 發表於 28-5-2015 10:34 PM

好sad喎,紅色位中間有一點藍