Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: cartoon

[玩具報告] ...................................AOU IRONMAN WARMACHIME MARK II ROUGH REVIEW

War Machine最後用返ironman3個隻色:x真係笑左
benicecheung 發表於 25-4-2015 01:16 AM
War Machine最後用返ironman3個隻色真係笑左

咁我係咪要拎番隻舊版WMII放落AOU WMII地台上面更正番呢??...連膊頭拉花都係跟舊版FF而唔係ED....真係吹賓賓....

cartoon 發表於 25-4-2015 10:44 AM
咁我係咪要拎番隻舊版WMII放落AOU WMII地台上面更正番呢??...連膊頭拉花都係跟舊版FF而唔係ED....真係吹 ...

係⋯⋯⋯⋯哈哈,留意電影最後個段,隊長叫所有新成員個時,War Machine個甲既色:shiny:
Gainax 發表於 24-4-2015 04:02 PM
呢隻改進就真係無咩好講, 但我反而幾like佢隻新色幾有型格,

呢隻拍埋新果批ironman會比較有和諧感(戰 ...

{:1_203:}有新唔一定棄舊....舊版唔同味道配色源於IRONMAN3....除非你係有入有出嘅人啦......  ....同意新色有舊化配MARK43係夾D.....MARK43奧創殘骸地台比AOU WMII用一棣都好夾....係AOU超級英雄嘅萬用地台....

好用心既分享~~~~~~~~正

{:1_203:}AOU WMII限定???賣唔晒就賣唔晒啦.....SELL完再SELL...