Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] ...................................AOU IRONMAN WARMACHIME MARK II ROUGH REVIEW

入電池個度咁樣長期放裡面會唔會漏電溶??
入電方法好正...LIKE爆!
之前玩MK42時入電要出動尖咁夾,師兄個方法確係聰明 {:1_377:}

like and follow ~~~
多謝師兄分享 ! 多謝:handshake:
:$ very good thread ching!!! Give you a point!!
師兄個入電教學正!!!
隨時每隻省返2.3個字時間裝
樓主電池方法公德無量,HT員工都冇你咁叻。

金金.....咁耐無浦頭....好掛住你AR.....  .....獨樂樂不如同樂樂啦....得閑就出下分享POST啦....
佔唔到WMII玩具報告淪為大茄....電池教學先至係主菜......大家咁支持咁就新增一樓電池教學啦.....{:1_203:}
入電池教學VERY GOOD!!!!!
入電方法 {:2_254:}

Tks
入電池教學非常實用!
cartoon 發表於 24-4-2015 11:12 AM
佔唔到WMII玩具報告淪為大茄....電池教學先至係主菜......大家咁支持咁就新增一樓電池教學啦..... ...

呢隻改進就真係無咩好講, 但我反而幾like佢隻新色幾有型格,

呢隻拍埋新果批ironman會比較有和諧感(戰損)

我自己都係選擇左平放舊果隻加幾舊Keep呢個version
cartoon 發表於 24-4-2015 11:11 AM
金金.....咁耐無浦頭....好掛住你AR.....  .....獨樂樂不如同樂樂啦....得閑就出下分享POST啦....

我依加好小上黎留言。收PM

呢個方法正喎