Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2016年2月 SHF 真骨彫 幪面超人 Decade (官圖P9)

真骨雕的確係靚d 型d
但佢唔出哂所有角色會唔會係成本問題?
素體勁左 外型好左 成本自然會高左
咁唔出哂呢角色都好正常 試問下好cheap個呢角色都出根本唔會有錢賺
我個人中意斬鬼 西鬼 個呢角色 但出呢d角色有冇人買?
所以我覺得b記唔出哂呢角色,因為驚蝕錢
講真拉打我只係當自己係一個死忠 出成點我都會照睇
但玩具我就真係一樣都唔會買
個人意見 不喜勿插

都係等插水至入貨:78:
舊版即刻變左老翻:x:x

哈哈

有同感

冇計~

真骨DIU 真係出得太好喇

12吋對眼分得太開:( 反而冇咁似

相比下真係差好遠喎, 真骨彫正好多
胖了外形好看了很多呢∼师兄们都开心的等货吧∼
我个人是欣赏后来他的悲催身份喇…但造型真的不是我的茶…【尤其DCD的FinalForm…】
發覺拉打呢排唔係好掂咁.....shf係日本d舖頭跳得好勁......可能近呢幾代出得好差...........不過....可否出番合金腳........膠腳好難企得穩...........
唔知Machine Decader會唔會再出呢,以前限定miss左,同埋Agito架Machine Tornader都miss左:die:
昨日放假開隻真骨Agito, 發覺笨大的偷膠技術真係越來越勁,隻野輕到好似以前玩的搪膠公仔咁, 完全無晒質感。真骨雕係外型比舊款的好, 但質感就差很遠。
其實Decade真係好需要出真骨,
ver.1個頭完全唔掂,激情態係好d,但都係唔似,尤其是雙眼同中間黃色位,
12吋對眼又分得太開又皮掉漆…………
暫時睇嚟都係真骨最神似~! :)
TKCanthony 發表於 21-9-2015 01:30 AM
唔知Machine Decader會唔會再出呢,以前限定miss左,同埋Agito架Machine Tornader都miss左

我都想笨大再版Machine Decader,而家個價天咁高.......:die:
舊版都坐得咁樣衰,點都要出番架新車啦~~~:cool:

DH_Dante 發表於 21-9-2015 12:49 PM
我都想笨大再版Machine Decader,而家個價天咁高.......

我印象中5魚左右…………………………
出Kiva / W 好過啦, 激情態已經OK靚