Toysdaily 玩具日報

查看: 13621|回復: 66

[分享討論] 22/4已推出 Medicom MAFEX TDK Trilogy No.008 BAT-POD【集中討論】

Medicom MAFEX TDK Trilogy No.008 BAT-POD

MAFEX 最新作
"MAFEX BATPOD"全世界発売!
最強のアクションフィギュア専用ビークル!

2015年4月22日已発売
マフェックス No.008
MAFEX BATPOD

参考小売価格¥9,800(税抜)
※消費税は別途申し受けます。

原型製作 PERFECT-STUDIO

●全長約305mm
●映画『THE DARK KNIGHT RISES』より、
 「MAFEX BATPOD」を立体化!
●MAFEX BATMAN(TM) Ver.2.0と組み合わせる事で
 様々なシーンを再現可能!
●MAFEX BATMAN(TM)用ハンドル握りパーツ、
 EMPブラスター固定パーツ付き!

※監修中のサンプルを撮影しております。
 発売商品とは異なる場合がございます事、
 ご了承ください。

TM & (C) DC Comics.
WB SHIELD: TM & (C) Warner Bros.
Entertainment Inc.
(s14)

search 到d咁既野:DD
頭像被屏蔽
唔會啦... 依家哩間廠個名咁臭... d貨只會平唔會貴...
原庄已經有頭燈?

應該是HT來的(細看槍和軚)
lkljason 發表於 21-4-2015 05:59 PM
原庄已經有頭燈?

睇M記官網,佢啲官方圖片部BAT POD車頭兩邊係有果兩粒燈膽~
孫行者 發表於 21-4-2015 06:05 PM
睇M記官網,佢啲官方圖片部BAT POD車頭兩邊係有果兩粒燈膽~

咁都唔錯!睇睇質數再決定!
但貓女同batman都仲未決定到買唔買:DD
嗯,官方話聽日22號先出,頭先上Y記已經見到有現貨賣緊:@
唔知咩價位呢?你地估計6舊水有冇交易
lkljason 發表於 21-4-2015 07:23 PM
唔知咩價位呢?你地估計6舊水有冇交易

答案係無,添多一半先有:p
boxset 幾時先有呀
日網訂價計番都係 5魚中-尾之ma
行貨我估都係5魚半有交易:ar:

蜘蛛俠就有Boxset,蝙蝠俠未聽過有Boxset
頭像被屏蔽

今個月簡直大豐收,HT 1/4 SE版BATMAN,HT MMS236 武器庫Full Set , Mattel 大型版The BAT再 + MAFEX部BAT POD"雖然未入"

早排又EB 1/4 BATMAN , CT 1/4 BATMAN
:D
頭像被屏蔽
孫行者 發表於 21-4-2015 07:37 PM
答案係無,添多一半先有

9舊?:Q:Q:Q:Q:Q:Q:Q:Q