Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 22/4已推出 Medicom MAFEX TDK Trilogy No.008 BAT-POD【集中討論】

唔會啦... 依家哩間廠個名咁臭... d貨只會平唔會貴...
訂價6魚半. 不過我而家先知有燈.....

FIGURE 一向快昇快跌. 出黎效果好, 分分鐘又炒起......
剛收到電話
可以拎了
剛剛行過焦人,見個老闆係個櫃檯裡面聚精會神同個batman、batpod擺pose,相當投入...........
numan123 發表於 22-4-2015 05:43 PM
剛剛行過焦人,見個老闆係個櫃檯裡面聚精會神同個batman、batpod擺pose,相當投入...........

我粒幾鐘之前行過已經聚精會神緊喇喎,洗唔洗擺咁耐......:(
頭像被屏蔽
超港人 發表於 22-4-2015 06:57 PM
唔聚精會神投入d慢慢整...........容乜易整爛0架!

真係笑了,要擺適當甫士遮醜,擺兩粒鐘都未攪掂
已入手BAT-POD 五魚幾,轉頭出開箱文:64:

啱啱入咗平嘅唔駛6魚
孫行者 發表於 22-4-2015 07:45 PM
已入手BAT-POD 五魚幾,轉頭出開箱文

等你 師兄 btw 我訂左 但入左院 可能叫屋企人拎黎比我xD
Walkin 價???個價都ok喎
孫行者 發表於 22-4-2015 07:45 PM
已入手BAT-POD 五魚幾,轉頭出開箱文

等緊ching出post,qc如何呢

已提貨,呢架車終於有返應該有ge基本QC,未提貨ge brother吾駛急,全部有雪梨紙遮左window,就算搣左因個吸塑影響都係好難check得真,當抽半大旦吧,但暫睇呢批貨QC應OK(如果連依架都衰埋我會選佢為今年QC最垃圾系例.....)
takeshi 發表於 22-4-2015 09:31 PM
已提貨,呢架車終於有返應該有ge基本QC,未提貨ge brother吾駛急,全部有雪梨紙遮左window,就算搣左因個吸 ...

見蕉人個display架pod的電線同機械的上色唔太detail,一舊黑色啤膠; 5魚幾但mafex出品可能只求唔好未玩就爛,上色交足貨已經慶幸:(

今日已取貨,質素俾預期好