Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 22/4已推出 Medicom MAFEX TDK Trilogy No.008 BAT-POD【集中討論】

我已經打電話揾代理,他們說會跟進。
zivlo86 發表於 23-4-2015 08:15 AM
尋日蕉人入手,車頭冇左件圓形part

咩parts?
有無相睇?

:50:
哩間廠d qc... 所以話以哩間廠個名...
佢d貨都好難炒得起... 咁critical既問題都可以照出俾人

ching你試下上代理個fb留言貼埋幅相俾人睇
我試過就咁send email去佢地係唔會做野
一定要揚佢d衰野出黎佢地先知驚{:1_213:}
zivlo86 發表於 23-4-2015 08:15 AM

睇來...我架無事只係好彩:(.....呢條line QC...:53:
今日先拎...
睇下今次有冇中SAD啦...
唔中即刻買返條六合彩先...
無神論者 發表於 23-4-2015 10:58 AM
哩間廠d qc... 所以話以哩間廠個名...
佢d貨都好難炒得起... 咁critical既問題都可以照出俾人

已send email同post FB la,睇下佢有咩action la...
尋日膽粗粗人加車一齊入,好彩人冇斷頭斷腳,但車就中招⋯
(其實batman頭joint都痴死左,不過用風筒加𠝹刀解決左)
zivlo86 發表於 23-4-2015 11:29 AM
已send email同post FB la,睇下佢有咩action la...
尋日膽粗粗人加車一齊入,好彩人冇斷頭斷腳,但車就 ...

我上次就係等左幾耐, 咁O岩又撞正復活節放假無人做野
之後索性跟D CHING分享DIY自己搞掂, 之後佢先回個EMAIL俾我叫我留底聯絡方式
我都費事再理佢{:1_222:}
教各位兩個方法
第一個方法係:先將BATMAN手臂蚊晒出黎裝上部BAT-POD手柄先,咁樣裝容易好多

第二個方法係:扣著EMP果舊嘢可以蚊咗出黎先,扣好把EMP之後先裝返上去,唔好跟說明書咁裝害死你..:p

原來你係果度入,咁就唔怪之得你有缺件嘅情況..知情嘅人都唔會去果度買..因為某啲原因,佢間鋪個朵已經臭晒:76:
孫行者 發表於 26-4-2015 12:52 AM
原來你係蕉仁入,咁就唔怪之得你有缺件情況..知情

黑店黎架................?{:1_376:}
wilson3a10 發表於 26-4-2015 01:12 AM
黑店黎架................?

我尋晚PM同你講咗咁多嘢,你無睇咩:26:
zivlo86 發表於 23-4-2015 11:29 AM
尋日膽粗粗人加車一齊入,好彩人冇斷頭斷腳,但車就 ...

:36:教精你啦,入Figure最好係麻麻地,三個字平靚㊣,麻麻地啲貨係靚過MK果頭,行多兩步咋ma~
MK啲貨次次都貴過麻麻地,麻麻地隻2.0 BATMAN我一"蚊"就"蚊"到粒頭出黎,頸Joint郁得無粘死,無斷
[quote]
孫行者 發表於 26-4-2015 01:51 AM
教精你啦,入Figure最好係麻麻地,三個字平靚㊣,麻麻地啲貨係靚過MK果頭,行多兩步咋ma~
MK&#218 ...

佢係我面前撕雪梨紙都有古惑架?
我都知麻麻地平(平時係嗰邊買架),不過嗰日其中一間鋪人加車賣八魚,但幾盒batman面相都唔得,見蕉人隻batman面相又ok,費事行返去je⋯