Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2015年9月 超合金魂 GUNBUSTER BUSTER合金Color Ver.(官圖P8)

等到啦,我第四隻SOC, skip 左GGG:)
準備儲錢買硬!
頭像被屏蔽
年頭后追三千二入,惨呀!不過都要再入
会加价好多:50:...........
如果價錢多一千台元.我OK
:$終於等到了

回帖後跳轉到最後一頁
超合金魂 GX-53 無敵鋼人ダイターン3   
20,790円(税5%込)
超合金魂 GX-65 無敵鋼人ダイターン3 リニューアルカラー
24,840円(税8%込)

超合金魂 GX-31 ボルテス V
16,590円(税5%込)
超合金魂 GX-31V(40th Anniv.) ボルテスⅤ(超合金40周年記念Ver.)
24,840円(税8%込)

超合金魂 GX-34 ガンバスター
18,900円(税5%込)

超合金魂 GX-34R ガンバスター  バスター合金カラーVER
比對GX-65和GX31V我猜價格也是24,840円

個人覺得哩隻值得擁有
無論如何哩隻入硬,會係我第一隻SOC
今日見到個POST   第一時念起D 炒機  真心講句抵死~  我自己都偷笑

之後就係等左甘耐~~終於等到佢~~~~不過如果再版太貴我都係PASS   我估15~18XX我都會買~~~當然要睇埋彩圖先決定

我係後生仔~~~係打完機戰   先上網搵下套動畫黎睇   點知一睇就中左毒~~~ 但係見到街係炒機又唔想入~~~拖下拖下~~由1500  睇到上佢2500都冇入........以家終於:x

岩岩上網查番~~~佢做動畫果一件我先岩岩出世......

Gunbuster 要入,但我想知幾時會再出GX 50 呀!
睇定價先 :(
個個都話必買D鋪同炒家真係多謝都黎唔切

BRS
係喎, 都係唱淡佢好D~ 個價太過份就索性唔入~ 唔好鼓勵d店鋪開高訂價 / 炒家搶訂  發表於 22-4-2015 02:12 PM
唔理咁多, 定價7算或以下就訂, 高過就等現貨, 現貨又炒起就唔買
iou2 發表於 22-4-2015 08:30 AM
Gunbuster 要入,但我想知幾時會再出GX 50 呀!

師兄唯有等下啦,我都等緊!