Toysdaily 玩具日報

[詢問] hottoys hulkbuster 係咪舉唔到發激光掌

ka個隻應該唔係90度 , 似係舉高隻手少少攞角度來影相!

bandai就完全為了加大活動能力而改了原本設計..

ht只係盡量跟原本設計 , 要90度就要個別出多對手臂甲來更換先可以做到...

希望3間都可以盡改到似原來版本!~  (過萬個隻....可以不理....根本就改到離譜.....)

不過劇中既(出激光掌時)金色手甲係可以原位向上伸縮...而唔係單向上摺起!!~

留意金甲位

可以話係3間都跟唔到原版....

屈唔到手都無所謂啦!

我們呢度係習慣一罵一面俾錢買既。
有鞭策,先有進步
nipponya188 發表於 3-6-2015 06:47 PM
屈唔到手都無所謂啦!

就係冇所謂攪到宜家咁咯 ,一d進步都冇
乜出左啦件玩具??
[quote]大波豬肉榮 發表於 3-6-2015 05:29 PM
ka個隻應該唔係90度 , 似係舉高隻手少少
咁順便鞭策下HT , KA....HB隻閃光掌係黃色....而唔係白色架^^
nipponya188 發表於 3-6-2015 06:47 PM
屈唔到手都無所謂啦!

好認同邊罵邊俾錢果句!:34:
HT唔係話出得差.....只係俾人感覺係"好HEA"咁出.............
以佢公司資源, 公司規模, HB收的價錢, HB的SIZE........佢真係好HEA咁出.......
比較下, KA較低玩........但出貨期準唔準時? QC KEEP唔KEEP到呢?就未清楚了!!!
Ar. .....又老作